TRI GODINE LJUBAVI

Fani Stipković i Fernando Hierra imaju velikih razloga za slavlje: 'Savršen trenutak'

22.12.2022 u 12:49

Bionic
Reading

Iako je dugo krila svoju vezu s bivšim legendarnim nogometašem Fernandom Hierrom, to više nije tako. Na svom Instagram profilu Fani Stipković često piše o svom životnom partneru, s kojim je ovih dana proslavila i godišnjicu veze

Zbog svog dragog, umirovljenog nogometaša i legende Real Madrida Fernanda Hierre, koji je dobio posao sportskog direktora nogometnog kluba Chivas, u Meksiko je otputovala i naša novinarka i bivša manekenka Fani Stipković. Ona je tamo kako bi bila uz svog zaručnika u prvim danima njegovog novog poslovnog angažmana, a hoće li zbog njegovih obaveza odreći se svojih i preseliti u Meksiko, za sada nije poznato.

Bilo kako bilo, putovanje u Meksiko bilo je prepuno slavlja što se tiče ovog para. Osim što je Hierra dobio novi posao, on i Fani Stipković proslavili su treću godišnjicu svoje veze.

'Predivni prvi dani u Guadalajari u Meksiku. Tako prekrasan grad s dragim ljudima. Savršen trenutak za proslavu naše godišnjice', napisala je Fani Stipković uz zajedničku fotografiju snimljenu u tamošnjem kazalištu.

Fani Stipković i Fernando Hierra isprva su svoju ljubavnu vezu vješto krili od javnosti, a šuškanja su krenula tek krajem prošle godine, kada su se zajedno pojavili na finalu Davis Cupa. Nakon toga službeno su potvrdili da su u vezi, a Hierra je već i zaprosio našu novinarku. Kada će stati pred oltar, nije poznato.

  • +4
Fani Stipković i Fernando Hierra Izvor: Profimedia / Autor: Francisco Guerra / Zuma Press / Profimedia

'Upoznala sam ga na utakmici na Wanda Metropolitanu u prosincu 2019. godine. Morala sam napraviti reportažu sa svim sudionicima i organizacijom. Sudbina nas je natjerala da se povežemo, počnemo razgovarati i na kraju provodimo vrijeme upoznavajući se. Fernando je kompletna, skromna, dobra i jednostavna osoba velikog srca. Puno razmišlja o drugima, pa često zaboravi na sebe', otkrila je nedavno za španjolski magazin Vanitatis, Fani Stipković.