MARIAH CAREY

Uoči izlaska memoara, procurili najzanimljiviji detalji iz života razmažene pop dive

29.09.2020 u 15:26

Bionic
Reading

Na memoare, u kojima će ispričati i svoje najskrivenije tajne, odlučila se i pop diva Mariah Carey, koja će ovu priliku iskoristiti još jednom da oplete po bivšem suprugu Tommyju Mottoli, ali i otkrije kada je odlučila da će ipak imati djecu

Čini se kako u svom životu Mariah Carey najviše zamjera svom prvom suprugu, danas 71-godišnjem Tommyju Mottoli, koji je kontrolirao svaki njezin korak. Za glazbenog producenta i nekadašnjeg direktora diskografske kuće Sony Music Entertainment, Mariah Carey udala se 1993. i danas zbog te svoje odluke itekako žali.

'Imala sam osjećaj kao da mi je odsjekao dotok krvi, kao da nemam cirkulacije u tijelu. Maknuo me od prijatelja i to malo obitelji koje sam imala. Nisam smjela niti mogla pričati s nikim koga on nije odobravao, koga on nije imao pod kontrolom. Nisam mogla izlaziti s nikim. Doslovce se nisam mogla kretati slobodno po vlastitoj kući', napisala je Mariah Carey dodajući kako je ispod kreveta skrivala torbu sa stvarima za 'prvu ruku', u slučaju da će ikada morati pobjeći od Mottole.

Nadalje tvrdi kako ju je on nadzirao svake minute, svakog dana, svih tih godina, no isto tako ne odustaje od tvrdnje kako i dalje, unatoč svemu, ima puno poštovanja prema njemu jer ju je on zaštitio od njezine disfunkcionalne obitelji.

'Mnogi me ljudi, i to s razlogom, pitaju zašto sam se udala za Tommyja, no nitko od njih nije se to zapitao više od mene.' Iz tog braka silno je željela pobjeći, a prvu priliku vidjela je sredinom 90-ih na jednoj večeri, kada je upoznala tada bejzbolsku zvijezdu Dereka Jetera. Nakon što je doznala da su i njegovi roditelji različite boje kože, shvatila je to kao znak. Izmijenili su brojeve i počeli se tajno viđati po New Yorku.

'Derek je bila druga osoba u mojem životu s kojom sam završila u krevetu. Zanimljivo je da je njegov broj u dresu Yankeesa bio 2', napisala je Mariah Carey i dodala kako je bila uvjerena da je Jeter njezina srodna duša i da je napokon našla nešto lijepo u svom životu, s obzirom na 'pakao u kojem se nalazila', aludirajući time na svoj brak.

Njihova veza na kraju je bila kratka, no pop diva mu je i danas zahvalna, te mu se zahvalila u knjizi, jer je bio 'katalizator' koji joj je bio potreban da se makne od supruga i njegovih kontroliranja. No, očito zbog te veze, Mottola joj, čini se, nije ostao dužan. Naime, Mariah Carey optužila je svog bivšeg supruga kako je iskoristio svu svoju moć i sva moguća poznanstva kako bi je kaznio i to na način da se njezin film 'Glitter' iz 2001. sabotira i doživi fijasko.

A osim o Mottoli, dotakla se i svog drugog supruga Nicka Canona, kojeg je upoznala na dodjeli nagrada Teen Choice Awards 2005. godine, kada joj je upravo on dodijelio istu. Izmijenili su brojeve i uskoro započeli duge razgovore, a sve to dovelo je do toga da se 2008. godine vjenčaju.

'Iskreno, mislila sam da nikada neću imati djecu, no naša mi je veza to promijenila', rekla je Mariah Carey dodajući kako su se vjenčali poprilično brzo jer su željeli osnovati obitelj. Nakon što su 2011. postali roditelji blizanaca, sina Moroccana i kćeri Monroe, njihov je brak upao u krizu.

'Činjenica da smo se odjednom morali ponašati kao ozbiljni, odrasli ljudi, ali i da smo bili roditelji s poslovnim obvezama, sve je to utjecalo na našu vezu, a razvod je došao baš brzo kao i vjenčanje', otkrila je Mariah priznajući kako su možda sve i mogli spasiti da njihova ega i emocije nisu prevladali. Par se razveo 2016. godine.