SLAVLJE U IZOLACIJI

Mariah Carey proslavila 50. rođendan u najboljem društvu: ‘Zauvijek ću imati 12’

30.03.2020 u 09:29

Bionic
Reading

Proteklog vikenda razmažena pop diva odlučila je sa svojim obožavateljima na Instagramu podijeliti dijelić atmosfere s proslave njezina 50. rođendana, na kojem su prisustvovali tek njezini blizanci, sin Moroccan i kći Monroe, a sve zbog trenutne zdravstvene situacije u svijetu

U svojim posljednjim objavama na Instagramu, gdje ima čak 9,3 milijuna pratitelja, Mariah Carey otkrila je i kako je proslavila svoj jubilarni, 50. rođendan.

Na prvoj fotografiji razmažena pop diva puše u svijećice na čokoladnoj torti, pod budnim okom osmogodišnjih blizanaca Moroccana i Monroe, koje je dobila u braku s Nickom Cannonom. Na drugoj fotografiji Mariah Carey pozira sa drugom tortom na kojoj piše 'sretna ti godišnjica Mariah', budući da je i sama priznala kako svoje rođendane doživljava kao godišnjice.

Tako je u jednom intervjuu 2014. godine objasnila: 'Ne brojim godine, no slavim ih...Imam godišnjice, ne rođendane, jer slavim život.'

Ono što je zanimljivo je što na torti stoje svjećice u obliku broja 12, a Mariah je u hashtagu #eternally12 (zauvijek 12, op.a.), jasno dala do znanja kako se osjeća.

U idućoj objavi oduševila je sve live izvedbom svoje hit pjesme iz davne 1995. godine - 'Always Be My Baby'.

  • +3
Mariah Carey Izvor: EPA / Autor: JIMMY MORRISON