ISPECI, PA RECI

Mariah Carey postala viralni hit i to nakon što je samu sebe usporedila s Marie Curie: 'Ona ima dvije Nobelove nagrade, a ja dva dijamantna albuma, gotovo smo iste'

02.09.2020 u 11:58

Bionic
Reading

Razmažena pop diva ne prestaje uveseljavati javnost svojim izjavama, a posljednja je dobro došla svima željnim dobrog smijeha i humora. Twitteraši su zagrijali svoje prste i užarili tu društvenu mrežu duhovitim komentarima upravo na račun Mariah Carey

Kada i pomislite da ste čuli i vidjeli sve, stanite, dobro promislite, jer uvijek postoji nešto novo što će vas zasigurno iznenaditi. Primjerice, da vam kažemo kako Mariah Carey ima poveće sličnosti sa slavnom fizičarkom i kemičarkom, Nobelovkom Marie Curie, ne biste nam vjerovali, no razmažena pop diva u to je uvjerena.

Nakon što se američka komičarka Eileen Mary O'Connell prisjetila svoje mladosti i na Twitteru opisala situaciju kada je jedan mladić bio uvjeren da ona priča o Mariah Carey, iako je zapravo pričala o tome da je povezana s Marie Curie, njezin tweet toliko se svidio slavnoj pjevačici da ga je odlučila podijeliti i na svom profilu.

'Razmišljam o vremenu kada sam rekla kako mi je daljnji rod Marie Curie, a jedan mi je dečko rekao kako se to ime izgovara - Mariah Carey', napisala je Eileen Mary O’Connell. Mariah je to podijelila, ali i objasnila da to zapravo ne treba nikoga čuditi:

'Ona je dobila 2 Nobelove nagrade, moja su dva albuma prodana u dijamantnoj nakladi, stoga smo gotovo ista osoba.'

Naravno da je njezin komentar ubrzo postao viralni hit, a duhovitih dosjetki na njezin račun nije nedostajalo, među kojima je bila i ona da će zasigurno i ona sama osvojiti Nobela i to na području 'visokih nota'.