uoči eurosonga

U svom điru: Let 3 pred kamerama BBC-a u originalnom izdanju

21.03.2023 u 18:50

  • +13

Let 3

Izvor: Pixsell / Autor: Goran Kovacic/PIXSELL

Bionic
Reading

Ekipa BBC-a nije željela otkriti razlog snimanja, a pretpostavlja se kako su u Rijeku stigli kako bi snimili službenu razglednicu za Eurosong

Ekipa BBC-a danas je stigla u Rijeku kako bi snimila Let 3, piše Novi list. Pretpostavlja se kako se radi o službenoj razglednici za Eurosong, no iz BBC-a su bili vrlo odlučni u namjeri da sve ostane prikriveno velom tajne.

Iako se točan razlog snimanja ne zna, svima je u oko upala činjenica kako su Letovci bili odjeveni u prepoznatljive 'Mama ŠČ' outfite, pri čemu su Damir Martinović Mrle i Zoran Prodanović Prlja u rukama su držali štapove za pecanje.

Snimanje se odvijalo na riječkoj Delti, a za spektakularne kadrove snimane iz zraka pobrinuo se dron kojim je upravljao jedan član ekipe uglednog BBC-a.

Sve se zbilo nešto manje od dva mjeseca od prve polufinalne večeri koja će se održati 9. svibnja u Liverpoolu. Hrvatski predstavnici će nešto ranije, 16. travnja, nastupiti i na ekskluzivnom eurovizijskom partyju u Londonu.

Let 3 Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo / u bravo!

Upravo taj koncert mogao bi biti idealna prilika Letovcima da dodatno populariziraju svoju pjesmu i predstave se publici na najbolji način, čak i prije nego što natjecanje službeno počne.