sve bolje stoje

Svi vole 'Mamu ŠČ!': Nakon objave spota Let 3 su postigli novi uzlet na kladionicama, prešišali su Srbiju

15.03.2023 u 08:54

Bionic
Reading

Kako se datum održavanja Eurosonga približava, prati se popularnost pjesama na društvenim mrežama i streaming platformama, a prije nekoliko dana objavljen je video najgledanijih nastupa i videa za veljaču. Na trećem mjestu su se tada našli i domaći predstavnici

Prije desetak dana riječki rockeri bili su na 17. mjestu, a sada se situacija popravila. Za sve je, čini se, zaslužan novi video spot za 'Mamu ŠČ!' koji je podigao prašinu, a koji je premijerno predstavljen u Dnevniku HTV-a u nedjelju navečer.

Hrvatska je trenutno na 15. mjestu. Iza nas, na 16, mjestu je srpski predstavnik, Luke Black koji u Liverpool ide s pjesmom 'Samo mi se spava'. Na prvom mjestu i dalje je švedska predstavnica Loreen s pjesmom 'Tattoo' kojoj daju 40 posto šanse za pobjedu.

Izvor: Društvene mreže

Inače, video spot Leta 3, kojeg je režirao Radislav Jovanov Gonzo, do sada je na službenom YouTube kanalu Eurovision Song Contesta pogledalo više od 216.000 ljudi. Let 3 inače nastupa u polufinalnoj večeri Eurosonga u utorak, 9. svibnja u 20 sati. Drugo polufinale po rasporedu je određeno za četvrtak 11. svibnja u isto vrijeme, dok će finale biti 13. svibnja u subotu, također u 20 sati.

  • +2
Let 3 na Dori Izvor: Pixsell / Autor: Goran Kovacic/PIXSELL