kako vam se sviđa?

Stigla 'Mama ŠČ!: Objavljen je videospot za hit grupe Let 3 s kojim će nas predstavljati na Eurosongu

12.03.2023 u 23:16

Bionic
Reading

Ove nedjelje gledatelji su s iščekivanjem dočekali premijeru videospota pjesme koju će riječki rockeri izvesti na ovogodišnjem Eurosongu. Videospot je predstavljen u HTV-ovoj središnjoj informativnoj emisiji, a režirao ga je Radislav Jovanov Gonzo

Spot koji je snimljen u Zagrebu, imao je svjetsku premijeru u središnjem Dnevniku HTV-a, nakon čega je emitiran i na službenom YouTube kanalu Dallas Recordsa.

Gostujući na HRT-u bend je poručio da će u Liverpoolu nastupiti u istim kostimima jer su im jako lijepi i postali su prepoznatljivi. Ranije su najavili da će na Eurosong ići na električnom traktoru, što publika s veseljem iščekuje.

Izvor: Društvene mreže

'Spremni smo za Eurosong. ŠČ! Širimo pozitivnu energiju, taj čarobni ŠČ koji štiti. On napravi atmosferu potpune zaštite: 'I will protect you with power of love' I štiti od psihopatije i sociopatije', rekao je Damir Martinović Mrle za HTV.

  • +2
Let 3 na Dori Izvor: Pixsell / Autor: Goran Kovacic/PIXSELL

'Gonzo i hrvatska spot-produkcija - to je sinonim jedno za drugo. Mi smo uvijek na strani dobroga, a sad sigurno nije dobro da klimatski poremećaji koji nas okružuju kroje sudbinu naših generacija koje dolaze, tako da želimo upozoriti i na taj problem, kao i na sve druge probleme', poručio je Zoran Prodanović Prlja.