TKO JE TO UČINIO?

Svi su ludi za serijom 'Slom': Slavne face na društvenim mrežama nagađaju tko je ubojica Elene Alves

30.11.2020 u 14:23

Bionic
Reading

Samo nekoliko sati prije otkrića na malim ekranima tko je ubio Elenu Alves u seriji 'Slom', Nicole Kidman, koja u seriji glumi dio brčnog para čiji se život raspada zbog uplitanja u misteriozno ubojstvo, diskutirala je na društvenim mrežama s slavnim osobama tko bi mogao biti ubojica

Jedan od prvih slavnih ljubitelja serije čiju je pažnju Kidman privukla bio je reper Travis Scott.

'Vjerojatno nisam jedini koji čeka zadnju epizodu 'Sloma'. Što misliš, tko je to učinio? Prihvaćam sva mišeljenja', napisao je Scott na Twitteru tijekom vikenda.

  • +24
Serija 'Slom' Izvor: Profimedia / Autor: Supplied by LMK / IPA / IPA / Profimedia

Instagram račun Comments by Celebs istaknuo je njegov upit na društvenim mrežama pa je Kidman zamolila repera da i sam podijeli svoje razmišljanje.

Scott joj je odgovorio putem Instagram Stories, a pretpostavlja da je to učinila ona, njen suprug (Hugh Grant) ili oboje.

'Sviđaju mi se nevjerojatne reakcije i odgovori svih vas', napisala je u nedjelju Nicole Kidman i uoči finalne epizode serije izdvojila nekoliko svojih favorita.

Brojne slavne osobe podijelile su svoje mišljenje, ali Carole Radziwill, zvijezda reality serije 'Kućanice iz visokog društva: New York' (RHONY), otišla je najdalje u razmišljanju.

'Henry je previše očit. Suprug također. Mislim da je to ona plavokosa prijateljica od Nicole, odvjetnica. Kao spisateljica razmišljam zašto je ona uopće lik u ovom trenutku, osim ako... I kao bivša RHONY znam ponešto o izdaji ženskog prijateljstva. Uvijek je epski. Djevojke, znamo da je to krajnja izdaja', napisala je Radziwill pa priznala da bi mogla i pogriješiti pa bi ubojica mogao biti i suprug.

U obitelji glumice Kerry Washington zaigrali su i igru vezanu uz seriju.

'Moja nas je mama natjerala da na papir napišemo za koga mislimo da je ubojica i te je papire spremila na sigurno do nakon finala', napisala je Washington, a Kaidman joj je odgovorila da joj se sviđa ideja njene mame.

Australskoj glumici svidio se post i Kourtney Kardashian, koja je uz objavljenu seriju svojih fotografija pitala: 'Tko je ubio Elenu Alves?'.

'Imam nekoliko pretpostavki', odgovorila joj Kidman.