oduševila izgledom

Svi pričaju o super liniji Anđelke Prpić samo četiri mjeseca od poroda

18.09.2023 u 16:53

Bionic
Reading

Srpska glumica prije manje od četiri mjeseca rodila svoje drugo dijete, djevojčicu Čarnu. U međuvremenu se i udala te je na društvenoj mreži promenila prezime u Stević Žugić. Sada je ondje pokazala kako se istesala

Anđelka Prpić već je u top formi. S pratiteljima je podijelila fotografiju na kojoj pozira u crvenoj haljinici i ostavila ih bez daha. Haljina joj je istaknula uski struk, a u prvom planu su i vitke noge.

'Nek' sluti na radost', opisala je glumica svoju najnoviju objavu, a očekivano je prikupila mnoštvo komplimenata. Očito je da glumica iz hit serije 'Andrija i Anđelka' uživa u ponovnoj ulozi majke i da joj sreća baš stoji budući da nikad nije bolje izgledala.

Podsjetimo, nedavno se u tajnosti udala za oca svojeg drugog djeteta, Marka Žugića (Stević je njezino djevojačko prezime). O njihovoj vezi počelo se šuškati nakon što su se zajedno pojavili na premijeri filma 'Zlatni dečko', a pisalo se da je Marko zbog Anđelke ostavio partnericu s kojom je bio u vezi 11 godina. Veza im je na početku naišla na osude javnosti jer su Marko i Anđelkin bivši muž Dario Prpić prijatelji i kumovi.

S njim glumica ima i sina Jakšu, a od njega se razvela 2020. godine. Navodno je njihovom braku presudila njegova ljubomora.

Anđelka Prpić Izvor: Cropix / Autor: Danijel Bartolic / CROPIX