PROMIJENILA PREZIME

Iako ju javnost poznaje kao Anđelku Prpić, udajom se glumica odlučila na veliku promjenu

11.09.2023 u 13:01

Bionic
Reading

Popularna srpska glumica Anđelka Prpić, koja je posljednjih mjeseci punila medijske stupce ne zbog glumačkih angažmana već zbog privatnog života, proteklog se vikenda u tajnosti udala za Marka Žugića, a sada je na Instagramu otkrila još jednu promjenu u svom životu

Na nju smo navikli kao na Anđelku Prpić, no od sada će se srpska glumica javnosti predstavljati kao Anđelka Stević Žugić. Tu je odluku donijela nakon udaje za svog novog partnera Marka Žugića, s kojim je nedavno dobila kćerkicu Čarnu.

A uz prezime svog novog supruga, Anđelka je odlučila vratiti i svoje djevojačko prezime Stević.

Anđelka Stević Žugić u petak se na intimnoj ceremoniji, za koju je znao tek odabrani krug ljudi bliskih paru, vjenčao u Beogradu, a slavlje je održano u prolazu Zemunske pijace, u prostoru koji je nešto između street fooda i restorana, a koji je za ovu prigodu bio posebno ukrašen.

Anđelka Prpić Izvor: Pixsell / Autor: Antonio Ahel/ATAImages/PIXSELL

'Anđelka nije željela raditi veliku svadbu, htjela je izbjeći medije koji su od prvog dana njezine veze Markom pisali o njima. Zato se odlučila sve napraviti u tajnosti. Ni na društvenim mrežama nitko nije objavio fotografije ili snimke, a ni ona se nije oglašavala', otkrio je izvor za Kurir.

Anđelki Prpić je ovo drugi brak, dok je Marku prvi. Ona je prije bila udana za beogradskog ugostitelja Darija Prpića s kojim ima 11-godišnjeg sina Jakšu.