INTIMNO SLAVLJE

U najvećoj tajnosti u Beogradu se udala Anđelka Prpić

09.09.2023 u 15:07

Bionic
Reading

Nakon što u svibnju ove godine dobili kćerkicu kojoj su dali neobično ime Čarna, Anđelka Prpić i njezin partner Marko Žugić odlučili su ozakoniti svoju vezu

Prema pisanju srpskih medija, glumica Anđelka Prpić jučer se udala za svog partnera Marka Žugića, s kojim je u svibnju dobila kćerkicu Čarnu. Kako piše Kurir, vjenčanje je održano u najvećoj tajnosti i za samu ceremoniju znali su tek najbliži članovi obitelji i bliski prijatelji koji su bili pozvani na njihovo slavlje ljubavi.

'Anđelka nije željela raditi veliku svadbu, htjela je izbjeći medije koji su od prvog dana njezine veze Markom pisali o njima. Zato se odlučila sve napraviti u tajnosti. Ni na društvenim mrežama nitko nije objavio fotografije ili snimke, a ni ona se nije oglašavala', otkrio je izvor za Kurir.

Anđelka Prpić Izvor: Pixsell / Autor: Antonio Ahel/ATAImages/PIXSELL

Drugi srpski časopis, Espresso, doznao je pak da je svadbeni ručak održan na neobičnom mjestu, u jednom lokalu koji se nalazi pomalo skriven od pogleda, u prolazu Zemunske pijace, a koji je nešto između street fooda i restorana.

Riječ je o restoranu Pretop koji je za ovu prigodu bio ukrašen mnogobrojnim lampicama i bijelim stolnjacima postavljenim preko malih stolova.

Anđelki Prpić je ovo drugi brak, dok je Marku prvi. Ona je prije bila udana za beogradskog ugostitelja Darija Prpića s kojim ima sina.