više nema skrivanja

Svi pričaju o njezinom novom imidžu: Na dodjeli glazbenih nagrada Mia Negovetić prvi puta pokazala dečka

08.06.2021 u 09:31

Bionic
Reading

Danima se komentira novi imidž Mije Negovetić koja se na dodjeli Porina proteklog vikenda pojavila u smjelom izdanju, s plavom, kraćom frizurom i ultra kratkoj mini haljini posutoj šljokicama, a stigla je u društvu, kako je izjavila, partnera kojeg je napokon predstavila svima

'Ljubav je uvijek tu i ljubav je prekrasna, dok je oko mene ima i dok se nova ljubav stvara s pravim i iskrenim emocijama, ja sam sretna', pomalo tajanstveno je mlada pjevačka nada najavila u siječnju u razgovoru za tportal. No sada više nema tajni ni skrivanja.

Mia Negovetić nije kući ponijela prestižan kipić, no mnogi su komentirali kako će u godinama koje su pred njom zasigurno osvojiti brojne nagrade i priznanja. Najprije je za InMagazin komentirala svoje novo izdanje za kojeg uglavnom dobiva pohvale. 'Nasmijem se kad me ne skuže jer sam sad odjednom neka velika cura, ali rastem i ja kroz vrijeme', kaže mlada Riječanka.

A na pitanje tko joj je bio podrška, odnosno s kim je doputovala u Zagreb, izjavila je: 'To mi je bio partner. Drago mi je tu i da me podržava, kao i moji roditelji', rekla je kratko.

  • +38
Dodjela glazbene nagrade Porin Izvor: Cropix / Autor: Ranko Suvar / CROPIX