uzbuđenje je na vrhucu

Mia Negovetić prvo je otkrila kako će izgledati na Dori, a sada i kako održava formu do tada

08.02.2021 u 11:27

Bionic
Reading

Mlada riječka pjevačica se za nekoliko dana vraća se na pozornicu u Opatiji gdje je prošle godine završila na drugom mjestu, a modna kombinacija, šminka i frizura su pravo iznenađenje. Osim dobrog izgleda, Mia Negovetić bit će u dobroj kondiciji za skakutanje po pozornici s ovog puta nešto bržom nego lanjskom, mainstream pop pjesmom 'She’s Like a Dream'

I dok smo je prošle godine na Dori, kad je sjajno izvela pjesmu 'When It Comes to You', na pozornici gledali s dioptrijskim naočalama te u pomalo jednostavnom modnom izdanju za takav glamurozan događaj, u kožnim hlačama visokog struka, majici, jakni i tenisicama, ove godine za stajling je zadužen poznati dizajner Juraj Zigman. Mia Negovetić ovoga puta neće nositi naočale.

  • +5
Mia Negovetić Izvor: Cropix / Autor: Matija Djanjesic / CROPIX

Pjevačica će do nastupa u sportskoj dvorani Marino Cvetković biti i u top formi. Svakodnevno vježba na kućnoj spravi, a uz to, naravno i - pjeva. 'Moraš biti u kondiciji da možeš nositi onu kristalnu Doru kad pobijediš', 'Budi u dobroj formi za Doru', 'Samo naprijed do pobjede', samo su neki od komentara njezinih obožavatelja koji s nestrpljenjem očekuju da vide show na tom glazbenom natjecanju, kojeg je Mia nedavno najavila.

Podsjetimo, odrastanje maturantice Prve riječke hrvatske gimnazije, se doslovno događalo pred publikom. Sa samo 12 godina pobijedila u talent showu ‘Zvjezdice’, a 2016. stekla je svjetsku popularnost sudjelovanjem u američkom showu 'Little Big Shots'. Posebno se pamti i izvedba himne povodom 25. obljetnice operacije Oluja, za što je dobila i Zahvalnicu Predsjednice RH. Godinu kasnije je u rasprodanoj dvorani Lisinski održala prvi samostalni koncert i time postala najmlađa pjevačica u Hrvatskoj kojoj je to pošlo za rukom.

Osim pjevanja voli i glumu i ples, a svira klavir i pomalo gitaru. Njezina obitelj je također povezana s glazbom budući da joj otac Igor svira gitaru, a majka Kristina je nekoć nastupala po gažama s bendom. Mlađa Mijina sestra Lana pokazuje zanimanje za bubnjeve i klavijature, a pradjed je jedan je od osnivača zbora u Zajednici Talijana.