mlada zvijezda

Mia Negovetić o ljubavi: 'Jako je lijepo dijeliti emocije s nekim, koje onda možete kasnije opisati kroz pjesmu'

27.04.2021 u 22:00

Bionic
Reading

Darovita Riječanka u ovo pandemijsko vrijeme smišlja nove stihove i skladbe. Kroz godinu dana bit će objavljen njezin novi album, a uzbuđena je jer će nastupiti na Zagrebačkom festivalu. Voljela bi, izjavila je, imati publiku koja će na njezinim koncertima pjevati zajedno s njom, a velika joj je želja i napraviti duet s Dinom Merlinom

'Mislim da su festivali bitni jer su put do publike kojoj se obraćamo. Pogotovo ako festival ima veliku gledanost', rekla je Mia Negovetić za Novi list. Voli festivale, a već dva puta je nastupila na Dori te Večerima dalmatinske šansone.

U koronavremenu ona je, kaže, ipak pronašla put i radi na projektima koji tek stižu. 'Moramo se čuvati dok su ovakva vremena. Što se više čuvamo, prije ćemo pobijediti pandemiju i moći se polako ali sigurno vratiti na staro. Iako, mislim da će za potpuni povratak na staro biti potrebno jako puno vremena', poručila je pjevačica. Priznala je da uvijek ima tremu, ali joj to ne smeta.

Na pitanje što za nju znači biti dobra pjevačica, kaže da uvijek najprije gleda što izvođač prenese na nju, kakvu emociju, a gleda i kako publika reagira. 'Mislim da je najvažnija stavka imati kvalitetu prije nego odličan izgled i outfit. I scenski nastup je, naravno, važan', tvrdi Mia. Prvenstveno se nada, što god radila, da će biti sretna i zdrava osoba. 'Voljela bih raditi na svojoj glazbi i imati publiku koja će na mojim koncertima pjevati zajedno sa mnom. To mi je jedan od ciljeva', otkrila je.

Progovorila je i o ljubavi. 'Istina, ljubav nekad dođe tako nenadano, kad je najmanje očekujete. Jako je lijepo dijeliti emocije s nekim, koje onda možete kasnije opisati kroz pjesmu', iskrena je Mia.

  • +5
Mia Negovetić Izvor: Pixsell / Autor: Goran Kovacic/PIXSELL