PROMOVIRAJU HRVATSKU

Slavne blogerice unatoč strogim kaznama uživaju gole na Hvaru

30.08.2017 u 13:51

Bionic
Reading

Danas se u moru travel i beauty blogera jako teško istaknuti i postati svjetski poznat, ali ovim mladim Australkama to je pošlo za rukom. One su apsolutne zvijezde Instagrama, a ovog ljeta posjetile su i Hrvatsku i na sebi svojstven način reklamirale je u svijetu

Emily Hutchinson i Olive Cooke dvije su atraktivne plavuše koje obožavaju putovanja i objavljuju fotografije svojih avantura na društvenim mrežama, na kojima ih prati gomila ljudi iz cijeloga svijeta.

Poznate australske travel blogerice tako su se nakon raznih destinacija po Europi odlučile zaputiti u Hrvatsku i, malo je reći, oduševile se njome.

C R O A T I A ✨ @billabongwomens

A post shared by OLIVE ROSE COOKE. (@olivecooke) on

Svojim izazovnim fotografijama uspjele su na najbolji mogući način poslati turističku sliku Jadrana na kojem su nesumnjivo uživale.

The Croatian pedicure 💅🏼 @faeswim

A post shared by Emily Hutchinson (@emelinaah) on

Njihovo prvo odredište bio je otok Hvar, koji je ove sezone na iznenađenje mnogih uveo stroge kazne za sve koji po gradu hodaju oskudno odjeveni, no čini se da ove dvije prijateljice ni to nije spriječilo da pokažu svoje obline.

Objavile su tako i fotografiju na kojoj poziraju bez ijednog odjevnog komada na sebi i time oduševile velik broj svojih pratitelja.

'Zadnja tri dana samo golotinja i ovo… Super mi je kako progresivnu Europu uopće ne dira to kad vam sve visi…', napisale su ispod sporne fotografije.

Lil rock lobster 🦐

A post shared by OLIVE ROSE COOKE. (@olivecooke) on

Nakon Hvara uputile su se u Nacionalni park Plitvička jezera, koji ih je ostavio bez daha, a pratitelji iz cijeloga svijeta su vidjevši njihove fotografije također poželjeli doći u Hrvatsku.

A lil wind in the hair @billabongwomens ☀️

A post shared by OLIVE ROSE COOKE. (@olivecooke) on

Inače, djevojke iz Pertha su se proslavile još prije dvije godine, kad su postale najpoznatije prijateljice s društvenih mreža. Danas zajedno imaju skoro 350.000 fanova i bave se samo putovanjima, a osim Lijepe Naše, ovoga su ljeta posjetile Italiju, Španjolsku i Portugal. 

Washing away the stress of the GOT finale 😅 #holyshit #imshook

A post shared by Emily Hutchinson (@emelinaah) on

Portuguese peaches 🐩 @faeswim

A post shared by Emily Hutchinson (@emelinaah) on