posebno putovanje

Sonja Kovač otkrila kako se zabavljala u Grčkoj

10.05.2017 u 11:19

Bionic
Reading

Prije tjedan dana blogerica Sonja Kovač vratila se s čarobnog Santorinija, na kojem je snimala kampanju za liniju kupaćih kostima. Zatekli smo je na otvorenju showrooma Katarine Baban te je samo za tportal opisala kako se i s kime zabavljala u Grčkoj

Na sinoćnjem otvorenju showrooma Lilith by Katarina Baban, na kojem su predstavljeni najnoviji modeli za sezonu proljeće/ljeto 2017., pojavili su se mnogi poznati, između ostalog njezina nekadašnja glumačka kolegica, danas uspješna travel i modna blogerica Sonja Kovač.

Otvorenje showrooma Katarine Baban Izvor: Pixsell / Autor: Jurica Galoic/PIXSELL

Petnaestak dana odmarala se, ali i radila na jednom od najljepših grčkih otoka, sunčanom Santoriniju.

'Nakon tri godine i dva posjeta Santoriniju rekla sam sama sebi - stvarno je vrijeme da napišem nešto i o tome mjestu i da onako od A do Ž kažem što treba pogledati, što treba proći, što raditi tamo, a što ne', rekla je simpatična Sonja te otkrila zašto joj je ovo putovanje ipak bilo posebnije od svih do sada.

Naime ovog puta s njom je putovala i majka. 'Mama je zapravo prvi put putovala avionom, no mogu vam reći da je ona savršen partner za putovanje. Uopće se nije žalila, nije imala nikakvih problema i strahova zbog aviona, dok je meni recimo muka svaki put, ali zbog prirode svog posla i velike ljubavi prema putovanjima jednostavno ne mogu bez letenja', nastavlja 32-godišnjakinja.

I wrote big Santorini guide on my blog for all of you who's visiting Santorini for the first time 💙 www.xoxosonja.com <link in bio>

A post shared by Sonja Kovac • xoxosonja.com (@xoxosonjakovac) on

Majka i poznata kći tako su provele predivna dva tjedna uživajući u čarima Sredozemlja. Dok je Sonja radila, njezina se majka uopće nije dosađivala, naprotiv bila je prisutna na svakom snimanju kao 'kreativni producent'.

'Imala je sto i jednu ideju i jako mi je puno pomogla. Zapravo je jako bitno s kim ideš na putovanje', iskreno priznaje Sonja, ali ipak nije htjela otkriti koja je njezina iduća destinacija. 

Zato će još neko vrijeme boraviti u Hrvatskoj - čeka je puno posla. Iz nove kolekcije glumice Katarine Baban izabrala je nešto za sebe, a već posjeduje nekoliko košuljica ove dizajnerice. 

'Definitivno se Kata i ja osjećamo, a i prijateljice smo i kolegice koje je povezala gluma', rekla nam je, ali i priznala da se njihov stil ipak malo razlikuje. 

'Ona je dosta romantična, dok sam ja trendi. Dosta smo različite po tom pitanju, ali kao što možete vidjeti, ja se znam prilagoditi i njezinoj romantičnosti. Znam i ja nekad biti romantična', kroz smijeh završava lijepa Sonja.