ŽIVOT NA VISOKOJ NOZI

Sonja Kovač: Šampanjac za doručak u predsjedničkom apartmanu

16.01.2017 u 09:21

Bionic
Reading

Glumica, manekenka, danas modna blogerica Sonja Kovač svoj je profil na Instagramu u posljednjih godinu dana pretvorila u fotoizložbu luksuza u kojem ima privilegiju uživati. Zahvaljujući kome, još uvijek nije poznato. I dok se mnogi pitaju tko to Sonju drži kao kap vode na dlanu, ona je svoj posljednji post objavila u predsjedničkom apartmanu poznatog zagrebačkog hotela

Za Sonju Kovač danas sigurno nije najdepresivniji dan u godini, a ako i jest, lijepa plavuša sigurno će svoj pesimizam znati kompenzirati nečim što će joj podići raspoloženje. Naime, najnovija Sonjina epizoda na njezinom Instagramu podsjeća na scene iz filmskog hita 'Zgodna žena' s Julijom Roberts i Robertom Gereom u glavnim ulogama.

Za neke bajka postoji samo na filmskom platnu, no atraktivna plavuša kao da svoju proživljava posljednjih godinu dana.

Već nekoliko dana glumica objavljuje postove iz luksuznog zagrebačkog hotela, a zasad nije poznato je li u pitanju reklamna kampanja, čije je Sonja zaštitno lice, ili pak zgodna plavuša voli interijer tog hotela u kojem su nastale fotografije za njezin blog. Ona koja je bila šećer na kraju iz predsjedničkog je apartmana. Tko je osoba koja stoji iza tog projekta i Sonjinog stila života, još uvijek je tajna, za nju bez sumnje  - najslađa tajna.

'Meni su bitnija djela od riječi. Ne moraš mi ništa reći, samo mi pokaži. Lijepo je kad dobiješ cvijeće za godišnjicu, ali mene osvaja kad sam s nekim dulje vrijeme i on se, primjerice, zaustavi u liftu usred rečenice, poljubi me i kaže koliko me voli. Znači, padam na spontanost', rekla je Sonja prošlog ljeta za tportal.

When you wake up in amazing presidential suite at @sheratonzagreb ??????☕️ • More on my InstaStory

A photo posted by Sonja Kovac • xoxosonja.com (@xoxosonjakovac) on

New blog post about beautifully decorated Piano Bar in @sheratonzagreb and new @chicmeofficial dress ??www.xoxosonja.com <link in bio>

A photo posted by Sonja Kovac • xoxosonja.com (@xoxosonjakovac) on