ELIZABETH BANKS

Slavna plavuša otkrila što misli o estetskim operacijama

22.10.2019 u 20:51

Bionic
Reading

Glumica Elizabeth Banks koju smo gledali u filmovima 'Igre gladi', 'Najgora noć u životu' ili 'Brightburn' nije nimalo oduševljena estetskim operacijama te je protiv takvih zahvata

Zvijezda 'Charliejevih anđela' je otkrila da se nikad nije 'otišla pod nož' kako bi nešto promijenila na sebi.

'Drago mi je da mogu reći kako nikad ništa nisam radila na svom licu ili tijelu iako su mi na početku karijere savjetovali da bi mi bilo dobro da povećam grudi', rekla je 45-godišnja glumica koja je ostvarila uloge u filmskoj franšizi Pitch Perfect i hvaljenoj seriji 30 Rock s Tinom Fey i Alecom Baldwinom u glavnim ulogama.

  • +6
Elizabeth Banks Izvor: EPA / Autor: NINA PROMMER

'Nisam nikad bila na ikakvom zahvatu, to ponosno tvrdim. Jednostavno se ne želim pitati svaki dan ispred ogledala jesam li to sad doista ja. Ne želim tu dramu. Tu je određeni emocionalni i psihološki teret s kojim se ne želim nositi', rekla je glumica.

Plavokosa glumica  kaže i da se bojala rizika koje nose takve operacije. 'Uvijek je tu i neki rizik kad ste na operacijskom stolu. Što ukoliko nešto krene krivo, nikad ne znate... Zato ja radije ne bih', kaže Elizabeth.

Glumica je otkrila kako je za njezin mladoliki izgled najvjerojatnije zaslužna genetika. Inače, u jednom ranijem intervjuu Elizabeth je ispričala kako su joj, dok je tek započinjala u Hollywoodu rekli kako bi bilo dobro kad bi povećala grudi.

'Prvi agent kojeg sam upoznala mi je savjetovao povećanje grudi ako želim uspjeti. Sva sreća da u to vrijeme nisam imala novca pa nisam išla na operaciju', prisjetila se.