GLAMURA NE NEDOSTAJE

Fanovi su jedva dočekali: Evo kako je izgledalo uređenje vjenčanja Justina i Hailey Bieber

22.10.2019 u 15:03

Bionic
Reading

Prošlo je nekoliko tjedana od spektakularnog vjenčanja mladog glazbenika i manekenke, za koje su izdvojili nevjerojatnih osam milijuna kuna. Vjenčanicu i mjesto ceremonije fanovi su već vidjeli, ali sada je preostalo otkriti kako je izgledalo uređenje i aranžiranje obreda

Obožavatelji pjevača Justina Biebera i manekenke Hailey Baldwin s nestrpljenjem su čekali kada će biti otkriven djelić atmosfere i ugođaja s vjenčanja koje je održano početkom listopada u Južnoj Karolini. Kako smo i pisali, mladenci su za vjenčanje izdvojili ukupno osam milijuna kuna, od čeka je najviše novaca otišlo na dekor, uređenje interijera, aranžiranje crkve, dvorane i ostalih prostorija u kojima se tog vikenda slavilo.

Za cijeli je protokol bila angažirana Mindy Weiss, jedna od najpoznatijih organizatorica vjenčanja u Los Angelesu koja iza sebe ima odrađene brojne celebrity proslave.

Predivan prostor resorta koji su unajmili mladenci, svojim je kreativnim rješenjima dekorirao cijenjeni atelje Mark’s Garden također stacioniran u LA-u. Ponos odrađenim poslom nisu krili pa su sada otkrili fotografijom kako je sve izgledalo.

Bogato zelenilo s bijelim akcentima, minimalizam na stolu uzvanika te toplina koja je dobivena drvenim namještajem najbolje opisuju njihove vizije i želje. Aranžeri su se koncentrirali na trenutno vrlo popularan viseći cvjetni dekor koji je naizgled jednostavnom uređenju dao luksuznu notu i sjaj. Visoke bijele svijeće kojih na stolovima nije nedostajalo podsjetnik su da je riječ o vjenčanju, a ne tek uobičajenom glamuroznom događaju.

Sve je svojim objektivom zabilježio traženi fotograf Jose Villa.

  • +3
Vjenčanje Hailey Baldwin i Justina Biebera Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia / BACKGRID