GLUMICA OTVORENO O SEBI

Obožavatelji u šoku: Ovako nešto Carrie Bradshaw nikad ne bi izjavila

22.10.2019 u 15:13

Bionic
Reading

Možda je u seriji 'Seks i grad' bila poznata kao velika fashionistica, modna kritičarka i zaljubljenica u cipele i kupovinu, ali glumica Sarah Jessica Parker sada otvoreno priznaje da privatno takve stvari kod nje izazivaju osjećaj tjeskobe

Glumica Sarah Jessica Parker ostavila je obožavatelje bez teksta kada je u zadnjem intervjuu otvoreno iskazala svoj stav prema modnoj kupovini.

'Nisam baš luda za shoppingom. Zapravo nisam već godinama. Nekoć me to donekle ispunjavalo, ali istovremeno kupovina je kod mene izazivala osjećaj tjeskobe, osjećala sam se da činim nešto loše', izjavila je.

Dodala je kako se često zatekne razmišljajući trebaju li joj zaista određene cipele ili torbica i hoće li joj se to što kupi sviđati i za pet godina.

Ovime je još jednom slavna Njujorčanka dala do znanja da je privatno potpuna suprotnost glumačkom liku koji joj je obilježio karijeru.

Kolumnistica Carrie Bradshaw lik je koji je igrala punih šest sezona u seriji 'Seks i grad', a potom i u dva filmska nastavka. Radna je smještena u New York a vrti se oko problema, svakodnevice i odnosa famozne četvorke uz neizostavnu modu koja daje točku na i cijeloj radnji.

Upravo lik Carrie Bradshaw najveći je zaljubljenik u modu, skupe brendove,a najviše cipele kojih tvrdi - nikada nije dosta.