RITA ORA

Slavna Kosovarka oduševljena Hrvatskom: 'Ovo je bio moj najbolji koncert'

08.07.2018 u 09:42

Bionic
Reading

Sinoć je u Poreču, na Rise Up Festivalu nastupila jedna od trenutno najpopularnijih svjetskih pjevačica, Rita Ora. Svoje oduševljenje našom zemljom nije krila, a u objavi na Instagramu, netom nakon nastupa, Rita Ora je najavila kako će se vratit

Kada je jučer, u pratnji svog tima, jedna od trenutno najpopularnijih svjetskih pjevačica, Rita Ora, sletjela u Zračnu luku Pula i zaputila se prema Poreču, svoje je lice skrivala iza velikih sunčanih naočala i zaštitne maske za lice.

Rita Ora na Instagramu Izvor: Društvene mreže / Autor: Instagram

Unatoč svemu tome, obožavatelji su je, zahvaljujući tetovažama na ruci, ipak prepoznali, a kada se smjestila u hotelu u Poreču, odustala je od skrivanja.

Rita Ora sinoć je nastupila na Rise Up Festivalu, gdje je britanska pjevačica porijeklom s Kosova oduševila sve prisutne. Svoje oduševljenje našom publikom nije krila, pa je sve dokumentirala i podijelila s 13,6 milijuna obožavatelja na Instagramu.

  • +3
Pjevačica Rita Ora stigla je u Poreč gdje će nastupiti na Rise Up Festivalu Izvor: Pixsell / Autor: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL

Čast da nastupi prije Rite Ore pripala je Franki Batelić, dugogodišnjoj partnerici našeg nogometaša Vedrana Ćorluke. Franka se pohvalila zajedničkom fotografijom, ali i pokazala kako Poreč navija.

Naime, uoči koncerta odigrala se spektakularna utakmica Svjetskog nogometnog prvenstva na kojoj je Hrvatska odnijela pobjedu, a među reprezentativcima bio je upravo i njezin budući suprug.

🔥 @ritaora

A post shared by F R A N K A (@frankaofficial_) on

  • +14
Koncert Rite Ore na Rise Up festivalu Izvor: Pixsell / Autor: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL
  • +6
Rita Ora prije nastupa družila se s veleposlanikom Kosova Izvor: Pixsell / Autor: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL