IZAZOVNO IZDANJE

Zanosna Kosovarka plijenila poglede u haljini koja ne trpi donje rublje

19.06.2018 u 12:30

Bionic
Reading

Rita Ora, britanska glazbenica podrijetlom s Kosova, već je dokazala da se ne boji pokazati atribute kojima raspolaže, a u šetnji njujorškim ulicama ponovno je bila magnet za poglede

Pjevačicu poznatu po eklektičnom stilu za odijevanje, zbog kojeg često stane na žulj modnim kritičarima, dežurni paparazzi ulovili su u šetnji njujorškim ulicama u modelu svilene haljine do poda koji ne trpi nošenje donjeg rublja.

  • +5
Rita Ora Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Kreaciju ubojitog dekoltea sa šarenim, kukičanim detaljem na jednoj strani poprsja Rita je ponosno prošetala uz nedostatak grudnjaka, a cjelokupno izdanje obogatila je na sebi svojstven način mnoštvom zlatnog nakita, retro modelom sunčanih naočala s plavim okvirom i crnom torbicom s potpisom modne kuće Prada.

Poput mnogobrojnih dama, ni Rita nije odoljela popularnom modelu prozirnih natikača kojim je zaokružila novo izazovno izdanje.

  • +7
Rita Ora Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Kad je riječ o modi, u ranijem intervjuu je izjavila kako se njome pretjerano ne opterećuje.

'Moda i glazba su vrlo povezane i ne mogu jedno bez drugoga. Osobno volim eksperimentirati odjećom, jako volim zanimljive detalje, teksture tkanina, boje… Ali ako se previše opterećujete izgledom, to na kraju ne ispadne dobro. Moj tajni recept za glamurozan look je crveni ruž. Ako se ne stignete našminkati, samo naglasite usne upečatljivim ružem i odmah ćete izgledati i osjećati se bolje', rekla je Rita Ora, dodavši da je kao tinejdžerica kombinirala vintage odjeću s high street brendovima.