RITA ORA

I zakopčana do grla zanosna Kosovarka pršti seksipilom

11.04.2018 u 10:53

Bionic
Reading

Iako se često nalazi na meti kritičara zbog upitnih odjevnih kombinacija, pjevačica Rita Ora iskoristila je boravak u New Yorku kako bi svima dokazala suprotno

Britansku glazbenicu podrijetlom s Kosova dežurni paparazzi ulovili su u šetnji njujorškom četvrti Soho u zanimljivom dnevnom izdanju. Urođeni seksepil ovaj je put naglasila bijelim bodijem u službi dolčevite pariravši ga s kremastim hlačama Stelle McCartney koje stižu s hit detaljem crta na bočnim stranama nogavica.

  • +8
Rita Ora Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Spomenutoj kombinaciji zanosna Kosovarka pridružila je bijele gležnjače u špic Gianvita Rossija i predimenzionirani crni kaput brenda Vetements koji inspiraciju crpi iz muškog stila odijevanja. Upečatljivo izdanje u duhu 80-ih, Rita je dodatno naglasila razbarušenom, valovitom frizurom i decentnim naušnicama ringovima.

Kad je riječ o modi, Rita je u ranijem intervjuu izjavila kako se njom pretjerano ne opterećuje.

'Moda i glazba su vrlo povezane i ne mogu jedno bez drugoga. Osobno volim eksperimentirati odjećom, jako volim zanimljive detalje, teksture tkanina, boje… Ali ako se previše opterećujete izgledom, to na kraju ne ispadne dobro. Moj tajni recept za glamurozan look je crveni ruž. Ako se ne stignete našminkati, samo naglasite usne upečatljivim ružem i odmah ćete izgledati i osjećati se bolje', rekla je Rita Ora, dodavši da je kao tinejdžerica kombinirala vintage odjeću s high street brendovima.

  • +16
Rita Ora Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia