Raznježio fanove

Slavko Sobin na simpatičan način objasnio 'pravo značenje' plesa paso doblea

15.05.2019 u 11:31

Bionic
Reading

Samo dvije emisije ostale su do finala 'Plesa sa zvijezdama', a ove nedjelje gledatelji će moći pratiti nastupe petero plesnih parova. Među njima je i najveći favorit showa Slavko Sobin koji je u jednoj od posljednjih objava pokazao značenje španjolskog plesa i oduševio one koji ga prate na Instagramu

Slavko Sobin je poznati ljubitelj životinja i ponosni vlasnik dva psa, a nerijetko u plesnu dvoranu na probama gdje vježba s mentoricom Gabrijelom Pilić dovede i kujice Bubu i Maru. S njima često dijeli zajedničke fotografije, a na najnovijoj je s njima - zaplesao. Naravno, uslijedili su brojni raznježeni komentari, a osim plesa sa svojim kućnim ljubimcima, glumac je dobio pohvale i za svoju frizuru.

'Kamo god idem, vodim ih sa sobom. A kad to nije moguće, imaju tetu čuvalicu na Bukovcu. Ili ih ostavim roditeljima u Splitu', izjavio je ranije Slavko Sobin koji osim što posljednjih nekoliko mjeseci najviše vremena provodi uz ples, trenutno u Beogradu snima drugu sezonu televizijskog serijala 'Senke nad Balkanom'.

  • +3
Slavko Sobin Izvor: Pixsell / Autor: Matija Habljak