UŽIVA PLESATI

Slavko Sobin otkrio što obožavatelje čeka u novoj emisiji 'Plesa sa zvijezdama': 'Veselim toj nedjelji kao nikad'

19.04.2019 u 13:42

Bionic
Reading

Jedan od najvećih favorita ovogodišnje sezone plesnog spektakla na Novoj TV ne skriva sa svojim pratiteljima na Instagramu podijeliti koliko mu je dobro 'legao' taj angažman. U svojoj zadnjoj objavi, Slavko Sobin je najavio kako će to izgledati u nedjelju

Splitski glumac i njegova partnerica Gariela Pilić od prve ovosezonske emisije postali su favoriti koji iz tjedna u tjedan oduševljavaju svojim koreografijama i plesnim umjećem. Slavko Sobin je presretan zbog sudjelovanja u showu pa često objavljuje fotografije i video snimke sa i iza kulisa 'Plesa sa zvijezdama'.

'Nakon prošlotjedne sreće na podiju, za dva dana ćemo vam otplesat onu najljepšu ljubavnu bol koja postoji, kad klizi kroz prste, ali se boriš, jer znaš da se isplati. Jasno vam je da do sad nisam imao ovakve postove, pa da nije prekenjavanje nego se veselim toj nedjelji kao nikad', poručio je Slavko Sobin kraj video snimke zadnjeg nastupa. Smisao za pokret naslijedio je od mame balerine, a dok je studirao na Akademiji dramske umjetnosti bio je među najboljima kad je o plesu riječ.

  • +6
Ples sa zvijezdama – 5. emisija Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo Nova TV

Glumac često putuje u Beograd, gdje dovršava drugu sezonu televizijskog serijala 'Senke nad Balkanom', zapažen je i kao Ljuban, vođa motorističke bande u serijalu 'Na granici' ali i kao Žungul u humorističnoj seriji 'Crno-bijeli svijet'redatelja i scenaristica Gorana Kulenovića. Nedavno je imao premijeru predstave 'Who the Fu*k is Biba', a u svibnju počinje raditi na novom filmu Darija Lonjaka.

  • +10
Slavko Sobin Izvor: Pixsell / Autor: Dusko Jaramaz/PIXSELL