UOČI POČETKA SHOWA

Slavko Sobin poručio: 'Njeno sam vlasništvo narednih tjedana, i ne bih je mijenjao ni za što'

06.03.2019 u 10:56

Bionic
Reading

Na Novoj TV uskoro počinje omiljeni plesni show, u kojem su se i ovoga puta, u ulozi plesača amatera, našla brojna poznata lica. Među njima je i glumac Slavko Sobin, kojeg gledatelji, između ostaloga, imaju priliku pratiti u seriji 'Crno-bijeli svijet', a evo što je o svojoj plesnoj partnerici izjavio

Nakon što je na HRT-u započeo show 'Zvijezde pjevaju', Nova TV uskoro će krenuti s emitiranjem 'Plesa sa zvijezdama'. Točan datum prikazivanja još uvijek nije službeno otkriven, no dobro su poznati plesni parovi.

Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

Tako će Nives Celzijus zaplesati s Mateom Cvenićem, Ecija Ojdanić i Marko Šapina, Viktorija Đonlić Rađa i Marko Mrkić, Sonja Kovač i Gordan Vogleš, Josipa Pavičić i Damir Horvatinčić, Ivan Šarić plesne će korake učiti od Paule Jeričević, Marko Grubnić od Ele Vuković, dok će Davor Garić i Damir Kedžo plesati s Valentinom Walmom, odnosno Helenom Janjušević.

Ne smijemo zaboraviti ni glumca Slavka Sobina, čije zgode i nezgode gledatelji prate u seriji 'Crno-bijeli svijet', a kojeg će u svijet plesa uvesti Gabriela Pilić. Na svom Instagram profilu, Sobin je posljednjom objavom nasmijao sve svoje pratitelje, ali i glumca s holivudskom adresom, Gorana Višnjića.

'Njeno sam vlasništvo narednih nadam se što više tjedana i ne bih se bunio i mijenjao je ni za šta. Tobože sam ja kao tu zvijezda, al ona sjaji jače. Aaa, jel dobro kenjam Gabriela Pilić?'

  • +3
Slavko Sobin Izvor: Pixsell / Autor: Matija Habljak

Kako će se ovih deset poznatih plesača amatera snaći u novoj ulozi i tko će od njih pokazati plesni talent, ostaje nam da vidimo.