KAKO SAM UPOZNALA VAŠEG OCA

Serija 'Kako sam upoznao vašu majku' napokon dobiva nastavak, a izbor glavne glumice još više će vas oduševiti

23.04.2021 u 00:12

Bionic
Reading

U skorijoj budućnosti na malim ekranima gledat ćemo kako Sophie priča sinu o tome kako je upoznala njegovog oca. Omiljena serija 'Kako sam upoznao vašu majku' dobiva dugo očekivani nastavak 'Kako sam upoznala vašeg oca', a lik Sophie će glumiti Hilary Duff

Nova serija, doznaje Variety, katapultirat će nas u 2021. godinu u kojoj Sophie i njezin uski krug prijatelja pokušavaju shavatiti tko su, što žele od života i kako se u doba aplikacija za spojeve i neograničenih mogućnosti zaljubiti.

Isaac Aptaker i Elizabeth Berger, showrunneri serija 'To smo mi' i 'Love, Victor' pišu scenarij nove serije, u kojoj će biti i izvršni producenti, a na mjestu izvršnih producenata naći će se i Carter Bays i Craig Thomas, kreatori serije 'Kako sam upoznao vašu majku'.

Kako će nova serija biti povezana s originalnom, izvoru Varietyja nije poznato.

Osim glavne uloge, Hilary Duff će pripasti i uloga producentice.

'Imala sam nevjerojatnu sreću u karijeri igrati neke prekrasne likove i radujem se što ću preuzeti ulogu Sophie. Kao veliki obožavatelj serije 'Kako sam upoznao vašu majku', počašćena sam i pomalo nervozna što su mi Carter i Craig povjerili nastavak svoje bebe. Isaac i Elizabeth su briljantni i jedva čekam raditi s njima i njihovom genijalnošću. Shvaćam da uskačem u velike cipele koje treba napuniti, ali uzbuđena sam što ću u njih staviti svoji 157 centimetara', navodi u izjavi Duff, koja je uzbuđenje zbog ptidruživanja obitelji Hulu Originals i 20th Century pokazala i na svom Instagramu.

Više od 200 epizoda serije 'Kako sam upoznao vašu majku' emitirano je u devet sezona na CBS-u od 2005. do 2014. godine. U seriji su glumili Josh Radnor, Cobie Smulders, Neil Patrick Harris, Jason Segel i Alyson Hannigan. Glas starijoj verziji Radnorovog lika Teda Mosbyja, koji je djeci pripovijedao kako je upoznao njihovu majku, dao je komičar Bob Saget.

Ovo nije prvi pokušaj stvaranja nastavka kultne serije. CBS je naručio pilot za 'Kako sam upoznala vašeg tatu' 2013. godine. U njemu je Sophie glumila Greta Gerwig, s glasom Meg Ryan u ulozi pripovjedačice. Projekt u konačnici nije zaživio kao serija.