ODUŠEVLJEN VIĐENIM

Zvijezda serije 'Kako sam upoznao vašu majku' ponovno uživa u ljepotama Hvara

19.07.2020 u 11:36

Bionic
Reading

Holivudski glumac Neil Patrick Harris, kojeg domaći gledatelji pamte po ulozi Barneyja Stinsona u sitcomu 'Kako sam upoznao vašu majku', za svoj ljetni odmor ponovno je odabrao Hrvatsku i otok Hvar gdje je s prijateljima imao priliku uživati u njegovoj gastronomskoj ponudi

Nakon što je prošloga ljeta po prvi put posjetio Hrvatsku i otok Hvar u društvu supruga Davida Burtka i njihove djece, holivudski glumac Neil Patrick Harris i ove se godine vratio, a vijest o njegovom boravku na najsunčanijem hrvatskom otoku s javnošću su podijelili djelatnici hvarskoga restorana.

'Neil nam se vratio! Večer je proveo u društvu prijatelja, našeg slavnog fotografa Jadrana Lazića te američkog kantautora, plesača i glumca Ashera Monroea', stoji uz objavu fotografije trojca na večeri.

Svjetsku prepoznatljivost Harris je osigurao ulogom Barneyja Stinsona u popularnom sitcomu 'Kako sam upoznao vašu majku', a zapaženu ulogu ostvario je i u tri sezone Netflixove serije 'A Series of Unfortunate Events'.

Kako je nedavno otkriveno, Harris će imati zasad nepoznatu ulogu u četvrtom nastavku filma 'Matrix' čije se snimanje nastavlja u Berlinu, a prije dolaska na filmski set Harris je, po svemu sudeći, odlučio ponovno 'napuniti baterije' na Hvaru.