BAJKOVITO VJENČANJE

Schwarzeneggerova kći i slavni glumac uplovili u bračnu luku

09.06.2019 u 17:54

Bionic
Reading

Glumac Chris Pratt i kći najpoznatijeg svjetskog snagatora Arnolda Schwarzeneggera, Katherine Schwarzenegger vjenčali su se u subotu u Kaliforniji nakon godinu dana veze. Vjenčanju je prisustvovao velik broj poznatih lica, a ceremonija je bila i više nego bajkovita

Na imanju San Ysidro Ranch u Montecito u Kaliforniji sudbonosno ‘da’ izrekli su u subotu holivudski glumac Chriss Pratt i njegova mlađahna odabranica Katherine Schwarzenegger. Kći slavnog snagatora Arnolda Schwarzeneggera tako je nakon godinu dana veze postala gospođa Pratt.

Vjenčanje je proteklo u glamuroznom tonu, a iako su mladenci detalje pokušali sakriti od znatiželjnih fotografa, dežurni paparazzi našli su način kako im poremetiti planove. Fotografije su snimljene dronom iz velike udaljenosti, pa su neke lošije kvalitete.

  • +4
Chriss Pratt i Katherine Schwarzenegger Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

No, vidi se da je mladenka odabrala raskošnu čisto bijelu vjenčanicu uz koju je nosila bijele sandale na punu petu, dok je gola ramena prekrila dugačkim velom. Mladoženja se pak opredijelio za klasično odijelo i čitavo se vrijeme nije odvajao od svoje deset godina mlađe odabranice.

Podsjetimo, 29-godišnja Katherine Schwarzenegger zaručila se u siječnju za 39-godišnjeg Pratta. Glumac je svoju je buduću suprugu upoznao preko njezine majke Marije Shriver, a službeno su vezu započeli u lipnju 2018. Pratt je inače u kolovozu 2017. godine službeno putem svog Facebook profila obznanio obožavateljima da se rastaje od svoje dugogodišnje supruge, glumice Anne Faris s kojom dijeli i petogodišnjeg sina Jacka.

  • +10
Katherine Schwarzenegger i Chris Pratt Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia