NEUGODNA SITUACIJA

Slavni glumac zaručio Schwarzeneggerovu kćer, a onda proslavio u striptiz klubu. Što će reći punac?

05.02.2019 u 18:56

Bionic
Reading

Samo nekoliko tjedana nakon što je s javnosti podijelio da je zaručio Katherine Schwarzenegger, holivudski glumac odlučio je proslavili novo poglavlje u životu. Kao mjesto gdje će proslaviti svoje zaruke odabrao je striptiz klub i zgrozio javnost

Nedavno se saznalo da Chriss Pratt nakon razvoda od dugogodišnje supruge Anne Faris ponovno ljubavi. Srce mu je zarobila kći najpoznatijeg svjetskog snagatora Arnolda Schwarzeneggera, Katherine Schwarzenegger. Brzo nakon toga javnost je doznala da će novi par uskoro stati pred oltar.

Da je 29-godišnja Katherine Schwarzenegger pristala udati se za deset godina starijeg glumca, otkrio je sam Chris Pratt dirljivom objavom na svom Instagram profilu. Uz fotografiju na kojoj je nježno ljubi, a njoj na ruci blista poveći dijamant, 39-godišnji Pratt je napisao: 'Draga moja Katherine, toliko sam sretan da si rekla - da! Ne mogu riječima opisati koliko sam presretan što ću se oženiti s tobom.'

Prije ulaska u novi brak, slavni glumac očito je htio malo proslaviti s društvom, a detalji njegove intimne zabave procurili su u medije. Ako pitate Chrisa Pratta najbolje mjesto za proslaviti zaruke jest striptiz bar. Naime, glumac se trenutno nalazi u Londonu gdje promovira film 'Lego Movie 2', ali u svome pretrpanom rasporedu našao je mjesta za slavlje.

  • +11
Chris Pratt i Katherine Schwarzenegger Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Britanski The Sun prenosi kako je Pratt potrošio čak 5 000 funti (oko 45,000 kuna)na alkohol i kroz šalu upitao plavu striptizetu hoće li se udati za njega.

‘Došao je jako dobro raspoložen i nije mu dugo trebalo da se zaputi do plesnog podija i dobro se zabavi’, rekli su svjedoci iz striptiz bara.

  • +2
Anna Faris i Chris Pratt Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Kako će na novonastalu situaciju reagirati Chrisov budući punac, snagator Arnold Schwarzenegger ostaje tek vidjeti ali sigurno neće biti oduševljen.

Inače, Pratt je nedavno priznao da je bio jako nervozan prije prvog službenog susreta s ocem svoje nove odabranice.