NE KRIJU SREĆU

Više se ne skrivaju: Slavni glumac i Schwarzeneggerova kćer po prvi put zajedno na crvenom tepihu

23.04.2019 u 17:07

Bionic
Reading

Nakon što su nedavno obznanili zaruke nakon samo čest mjeseci veze, glumac Chris Pratt i kći najpoznatijeg svjetskog snagatora Arnolda Schwarzeneggera, Katherine Schwarzenegger, po prvi put pojavili su se zajedno na premijeri filma 'Osvetnici: Završnica', ne skrivajući koliko su sretni i zaljubljeni

Nedavno se saznalo da Chris Pratt nakon razvoda od dugogodišnje supruge Anne Faris ponovno ljubavi. Srce mu je zarobila kći najpoznatijeg svjetskog snagatora Arnolda Schwarzeneggera, Katherine Schwarzenegger, koju je holivudski glumac zaručio nakon svega šest mjeseci veze.

Iako su ih paparazzi ranije snimili zajedno u nekoliko navrata, par je svoju ljubav držao podalje od kamera, sve do premijere najnovijeg nastavka filmskog serijala 'Osvetnici' u Los Angelesu. 39-godišnji glumac, koji u filmu utjelovljuje Star-Lorda, pridružio se kolegama na crvenom tepihu u Convention Centeru, a sa sobom je poveo i deset godina mlađu zaručnicu.

  • +10
Katherine Schwarzenegger i Chris Pratt Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Ovo je ujedno i prvi put da se slavni par odlučio zajedno pojaviti na crvenom tepihu ili bilo kojem javnom događanju popraćenom kamerama. Svo vrijeme par je s osmijehom od uha do uha pozirao fotografima, izmijenjujući zaljubljene poglede i nježne dodire.

Glumac je kći slavnog filmskog snagatora zaprosio u siječnju i sretnu vijest podijelio sa svojm obožavateljima na Instagramu. Nagađanja o njihovoj vezi započela su kada su viđeni na pikniku u parku u Santa Barbari, a nakon toga snimljeni su s njegovim sinom. Chris Pratt svoju je buduću suprugu upoznao preko njezine majke Marije Shriver, a službeno su vezu započeli u lipnju 2018.

Posljednji put viđeni su prije samo dva dana, na Uskrs, kada su se zajedno s Chrisovim sinom Jackom uputili na jutarnju misu u Los Angelesu.