SVE JE SPREMNO

Djevojačka zabava kćeri holivudskog snagatora privukla brojna poznata lica

29.04.2019 u 10:22

Bionic
Reading

Protekloga vikenda održana je svečana djevojačka zabava Katherine Schwarzenegger, kćeri holivudskog snagatora Arnolda Schwarzeneggera, koja će se uskoro udati za glumca Chrisa Pratta. Famoznoj zabavi prisustvovali su brojni poznati, između ostalog Oprah Winfrey, a kćer je došao pozdraviti i uglađeno odjeven otac

Buduća mladenka Katherine Schwarzenegger u posljednjim je pripremama za odlazak pred oltar. Dok s nestrpljenjem iščekuje dan kada će voljenom Chrisu Prattu izreći sudbonosno 'da', mlađahna ljepotica održala je djevojačku zabavu za najbolje prijatelje i obitelj.

Tulum s romantičnom tematikom održan je u vili njezine majke, Marie Shriver u Los Angelesu, ispred koje su satima stajali fotoreporteri, ne bi li uhvatili barem djelić atmosfere i vidjeli tko sve dolazi na zabavu. Među prvima su stigle mladenkine najbolje prijateljice, a potom se ukazala i sama Katherine u bijeloj elegantnoj haljini na bretelice, dotjerane frizure s trendi ukosnicama u kojoj je izgledala prekrasno.

  • +8
Katherine Schwarzenegger djevojačka zabava Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Veliko iznenađenje uslijedilo je kada se pred kućom ukazala slavna voditeljica Oprah Winfrey i donijela buket cvijeća te lijepo zapakiran poklon.

No, tu nije stao kraj iznenađenjima, te je potom stigao i mladenkin otac, slavni snagator Arnold Schwarzenegger. U odijelu, s velikim osmijehom na licu i dobro raspoložen, Arnold je dao do znanja da je sretan izborom svoje kćeri i odlukom o udaji za 10 godina starijeg glumca.

Da ovo nije tipična djevojačka zabava na kojoj su muškarci nepoželjno društvo, shvatili smo kada se na pragu kuće pojavio i mladoženja Chris Pratt.

  • +10
Katherine Schwarzenegger i Chris Pratt Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Katherine se jako razveselila kada je Chris stigao. On je održao zdravicu, a zajedno su izgledali preslatko. On je želio da Katherine bude u centru pažnje za svoj veliki dan', ispričao je neimenovani izvor koji je prisustvovao zabavi za američke tabloide. Isti je dodao da se majka Maria jako potrudila oko organizacije zabave za svoju kćer.

  • +11
Chris Pratt i Katherine Schwarzenegger Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Podsjetimo, 29-godišnja Katherine Schwarzenegger zaručila se u siječnju za 39-godišnjeg Pratta. Glumac je svoju je buduću suprugu upoznao preko njezine majke Marije Shriver, a službeno su vezu započeli u lipnju 2018. Pratt je inače u kolovozu prošle godine službeno je putem svog Facebook profila obznanio obožavateljima da se rastaje od svoje dugogodišnje supruge, glumice Anne Faris s kojom dijeli i petogodišnjeg sina Jacka.

  • +2
Anna Faris i Chris Pratt Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia