obitelj se širi

Rodila je supruga domaćeg nogometaša: Melanie Bradarić fotografijama otkrila sretnu vijest

03.11.2021 u 08:49

Bionic
Reading

Filip Bradarić i njegova supruga Melanie prije više od četiri godine zavjetovali su se na vječnu ljubav. Nedugo nakon stigao im je prvi sin Luka, a sada im se obitelj proširila za još jednog člana

Vijest da je rodila na društvenim mrežama podijelila ponosna mama Melanie Bradarić koja je otkrila i da su kćerkici dali ima Lana. 'Dobrodošla na svijet malena', kratko je napisala supruga nogometaša u opisu fotografije na kojoj pozira sa svojom nasljednicom, a pokazala je još nekoliko nježnih obiteljskih prizora prvih trenutaka s djevojčicom.

Podsjetimo, Melanie je radosnu vijest potvrdila krajem svibnja na Instagramu na kojoj s trudničkim trbuhom pozira uz sina prvorođenca. 'Bog sve okreće na dobro onima koji ga ljube', napisala je tada u opisu fotografije i oduševila pratitelje. Javnost ju je upoznala tek za vrijeme Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji 2018. godine, kada su bolje polovice Vatrenih bile glavne medijske zvijezde. Prije toga nije bila baš aktivna na društvenim mrežama,

Ona i Filip Bradarić su se vjenčali u ožujku 2017. godine, a znaju se još od vrtića. Trenutno su u Saudijskoj Arabiji gdje Filip igra za nogometni klub Al Ain, gdje je na posudbi iz talijanskog Cagliarija.

Prije nekoliko mjeseci Melanie je progovorila o teškom periodu koji je prethodio trudnoći. 'Kada je Luka navršio dvije godine, htjeli smo drugo dijete, ali prošlo ljeto nije nam ostalo u najljepšem sjećanju. Ostala sam trudna, ali dogodila se izvanmaternična trudnoća i završila sam na hitnoj operaciji tijekom koje mi je uklonjen jedan jajovod. Zbog toga su mi liječnici savjetovali da ne pokušavamo ponovno prirodnim putem jer bi se moglo dogoditi isto, nego da idemo na umjetnu oplodnju, što smo odmah odbili', ispričala je Melanie prije nekoliko mjeseci', otkrila je Melanie Bradarić za Story.

  • +3
Melanie Bradarić Izvor: Društvene mreže / Autor: Instagram