S NJIM NIKAD NIJE DOSADNO

Robert Downey Jr. pronašao način kako 'varati na centimetrima'

19.02.2024 u 18:17

Bionic
Reading

Na ovogodišnjoj BAFTA-i među uzvanicima na crvenom tepihu zatekao se i legendarni Robert Downey Jr. koji je u London stigao sa suprugom Susan. Odjeven u sivo odijelo, nije se ustručavao glupirati pred okupljenim fotografima, što je izmamilo osmijeh i njegovoj Susan

Sa svojih 174 centimetra visine legendarni glumac Robert Downey Jr. očito se osjeća 'malen' pored svih svojih kolega. Upravo zbog toga ovaj je 58-godišnjak odlučio doskočiti tom problemu i to na najlakši mogući način.

Na crveni tepih ovogodišnje dodjele nagrade BAFTA Downey Jr. je stigao u elegantnom krojenom sivom odijelu sa suptilnim uzorkom, a tek kada je stao iz profila u oko su 'upale' njegove cipele. Glumac je odabrao crne cipele s povišom, debelom potpeticom, s kojom je dobio nekoliko centimetara na visini.

Pred okupljenim fotografima dobro se zabavio, ponašajući se poput nestašnog dječaka, pa čak ni njegova supruga Susan nije mogla a da ne prasne u smijeh zbog njegovih glupiranja.

  • +2
Robert Downey Jr. Izvor: Profimedia / Autor: Steve Vas / INSTAR Images / Profimedia

On je inače poznat po tome da rado nosi cipele s platformom, očito osjećajući se u njima najudobnije, a nosi ih i na setu. Cipele na petu imao je za svoju legendarnu ulogu u 'Iron Manu', kao i dok je snimao 'Sherlocka Holmesa', kada je redatelj Guy Ritchie poželio da bude iste visine kao i Jude Law, koji je glumio Watsona.

Glumica Gwyneth Paltrow, s kojom je snimao, priznala je svojedobno kako ju je Downey Jr. zamolio da ne nosi visoke pete jer ne želi da bude viša od njega.