NAGRADE BAFTA

Zvijezda backstagea: Princ William izljubio slavnu holivudsku glumicu

19.02.2024 u 08:45

Bionic
Reading

Sinoćnja dodjela prestižnih britanskih nagrada BAFTA bilo je prvo samostalno pojavljivanje princa Williama na njoj. Zbog nedavne operacije abdomena Kate Middleton je ove godine izostala s crvenog tepiha, no princ William se dobro zabavio i bez nje

Nakon što je odradio svoja zaduženja te se ispričao zbog nedolaska supruge Kate Middleton, princ William opustio se iza pozornice, gdje se susreo sa zvijezdama ovogodišnje blještave dodjele nagrada BAFTA u Londonu.

42-godišnji princ od Walesa na crveni je tepih 77. dodjele nagrada ove godine stigao sam jer se Kate još uvijek oporavlja od operacije abdomena, a za prestižnu dodjelu odabrao je tamnoplavi sako od velura s mašnom.

Nasljednici kralja Charlesa III na tronu Izvor: tportal.hr / Autor: Neven Bučević/tportal

Budući da je posljednjih tjedana fokusiran na obitelj i što brži oporavak supruge, ali i dijagnozu oca, kralja Charlesa III, zbog čega je dobio puno više zaduženja, princ William sinoć se odlučio malo opustiti.

Nije odbio ni pozive onih koji su ispred Royal Festival Halla stajali i pozdravljali poznate da se fotografira s njima, a upravo je njima priznao da još uvijek nije pogledao holivudski hit 'Barbie'.

  • +4
Princ William na dodjeli nagrada BAFTA Izvor: Profimedia / Autor: James Whatling / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Ipak, najzabavnije je bilo iza pozornice, gdje je princ William pokazao i svoju duhovitu stranu razgovarajući s četiri glumice - Phoebe Dynevor, Ayo Edebiri, Sophie Wilde i Mijom McKenna Bruce - kada se na njihovo čuđenje uživio u opisivanje i nasmijao od srca.

Upustio se u razgovor i s Davidom Beckhamom, a onda se izgrlio i izljubio s glumicom Cate Blanchett, pored koje je i sjedio tijekom dodjele.