na bafti

Dua Lipa cvjeta u društvu Calluma Turnera, a iz zaljubljenih pogleda sve je jasno

19.02.2024 u 14:11

  • +2

Dua Lipa i Callum Turner

Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Bionic
Reading

Jučer su se u Londonu okupila imena iz svijeta showbusinessa kako bi uveličala dodjelu nagrada BAFTA. Dodjelu nisu propustili ni princ William i Cate Blanchett, no čini se kako su glavne zvijezde večeri ipak Callum Turner i Dua Lipa

Otkako su se Dua Lipa i glumac Callum Turner zaljubili i postali jedan od glavnih parova scene poznatih i slavnih, sve su oči uprte u njih. On kao pravi nasljednik starog holivudskog glamura i ona kao jedna od najvećih pjevačkih zvijezdi današnjice plijenili su pozornost na ovogodišnjim dodjelama nagrade BAFTA u Londonu.

Zajedno su prisustvovali i afterpartyju dodjele u jednom od najluksuznijih klubova u Londonu, a kasnije te noći fotografirani su kako napuštaju zabavu ne skrivajući zaljubljene poglede.

Pjevačica i glumac držali su se za ruke dok su hodali prema svom automobilu koji ih je čekao nakon što su se cijelu večer zabavljali na večeri punoj zvijezda, a smijeh je otkrio kako se par sjajno slaže. Njihove karijere trenutno su u usponu, a činjenica da su u ljubavnoj vezi dodatno pridonosi njihovoj slavi. Fotografije kako zajedno prisustvuju razne događaje preplavljuju internet iz tjedna u tjedan, a posebno zanimljive ipak su one spontane koje ulove paparazzi.

Blistajući uz svog partnera, pjevačica je pokazala čak dva sjajna outfita. Za afterparty je odjenula crnu haljinu s pernatim obrubom, a prvi look večeri bio je jednako upečatljiv!

  • +5
Dua Lipa Izvor: Profimedia / Autor: LOREDANA SANGIULIANO / AFP / MATT BARON/BEI / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / PROFIMEDIA

Na crvenom tepihu zablistala je noseći crvenu dugu haljinu s elegantnim ogrtačem iste boje, a ovakvu eleganciju popularne pjevačice koja često nosi i grunge kombinacije nemamo često priliku vidjeti.

  • +6
BAFTA 2024. Izvor: Profimedia / Autor: Stephen Lock / Zuma Press / Profimedia