veselo i lijepo

Princ Harry otkrio kako je prošao njegov prvi Božić s Meghan Markle

27.12.2017 u 15:25

Bionic
Reading

Nakon tradicionalnog božićnog slavlja s kraljevskom obitelji, princ Harry otkrio je kako je prošao taj važan dan za njegovu zaručnicu Meghan Markle koja se tek uhodava i uči stroge protokole kraljevskog dvora

Tijekom trosatnog radijskog intervjua, princ Harry otkrio je kako je prošlo božićno slavlje kraljevske obitelji u Sandringhamu, koje je ove godine uveličala i posebna gošća, njegova lijepa zaručnica Meghan Markle. 

'Bilo je fantastično, Meghan je zbilja uživala. Sjajno smo se proveli s mojim bratom i šogoricom Kate, trčeći uokolo za dječicom', rekao je kroz smiješak samozatajni princ, te dodao kako je obitelj izvrsno prihvatila njegovu buduću suprugu. 

  • +8
Meghan i Kate prvi put zajedno u javnosti Izvor: Reuters / Autor: REUTERS/Hannah McKay

Oči cijeloga svijeta tog su dana bile uprte u 36-godišnju Amerikanku, koja se krajem studenog zaručila za britanskog princa. 

Osim što je oduševila prikladnim stajlingom, Meghan je toga dana djelovala zaista opušteno i pristupačno te oduševila okupljenu masu koja već tradicionalno dočekuje kraljevsku obitelj pred mjesnom crkvom. 

Atraktivna Amerikankanka, pokazala je pritom i da je posljednjih mjeseci marljivo učila brojna kraljevska pravila i ponašanje u prisustvu kraljice Elizabete II.

No, radijsku voditeljicu koja je vodila intervju zanimalo je ima li još toga što buduća vojvotkinja mora naučiti. 

'Oh, još mnogo mnogo toga. Mislim da smo jedna od najbrojnijih obitelji, a kao što znate svaka obitelj je kompleksna na svoj način. No, Meghan je zbilja odradila izvrstan posao do sada. Sjajno se uklopila i mislim da smo joj obitelj koju nikada nije imala', objasnio je 33-godišnji crvenokosi zavodnik. 

Meghan Markle i princ Harry - zaručničke fotografije Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Harry se dotaknuo i planova za budućnost te rekao kako se raduje svemu što dolazi u 2018.

Uključuje to najvažniji dan za novopečene zaručnike. Njihovo vjenčanje koje je najavljeno za 19. svibnja  s nestrpljenjem iščekuje cijela Britanija kao i ostatak svijeta. 

Budući da je sretan par ovih dana bio jako zauzet kraljevskim dužnostima, princ je otkrio kako se još nisu u potpunosti posvetili organizaciji svadbe. 

  • +8
Meghan Markle i princ Harry Izvor: Reuters / Autor: EDDIE KEOGH

Na pitanje hoće li bivši američki predsjednik Barack Obama, s kojim je princ Harry u vrlo dobrim odnosima, biti pozvan na svadbu rekao je: 'Ništa još ne znam. Još uvijek nisam napravio popis gostiju, pa neka to ostane iznenađenje.'