BOŽIĆNO SLAVLJE

Prvo zajedničko javno pojavljivanje Meghan i Kate prošlo bez modnog okršaja

25.12.2017 u 17:26

Bionic
Reading

Meghan Markle i princ Harry pridružili su se na Božićno jutro kraljevskoj obitelji na misi u crkvi u Norfolku, u blizini Sandringhama, na kojoj su bili i Harryjev brat William sa suprugom Kate Middleton

Dugo iščekivano zajedničko pojavljivanje Meghan i Kate u javnosti prošlo je bez modnog okršaja, a vojvotkinja Cambridgea ostala je pomalo u sjeni zaručnice princa Harrryja.

Za ovaj povijesni trenutak Meghan je odjenula bež kaput s pojasom te visoke čizme, šešir Fascinator i torbu Chloe u tamnijim tonovima smeđe boje.

Kate, koja u travnju treba roditi svoje treće dijete, u odabiru odjeće za prvo pojavljivanje u javnosti s budućom šogoricom Meghan, fokus je stavila na udobnost.

Kraljevska braća na misno slavlje stigli su zajedno, a hodajući prema crkvi Sv. Marije Magdalene, pred kojom su ih dočekali brojni obožavatelji od kojih su neki čekali od 5 sati ujutro, Kate i Meghan koračale su rame uz rame.

  • +8
Meghan i Kate prvi put zajedno u javnosti Izvor: Reuters / Autor: REUTERS/Hannah McKay

Zanimljivo, Harry je Meghan vodio pod ruku, dok su Kate i William, za njih vrlo neobično, koračali držeći se za ruke.

Kraljica i njezina bliska obitelj obično provode blagdanske dane na njezinom posjedu Sandringham, gdje već dugi niz godina prisustvuju i svečanoj službi u mjesnoj crkvi.

Zanimljivo je i kako je Meghan pozvana na svečanu trodnevnu proslavu Božića s kraljevskom obitelji iako još nije službeno postala vojvotkinja i supruga princa Harryja.

  • +16
Božić kraljevske obitelji Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Ovakva je kraljičina gesta znak velikog poštovanja prema 36-godišnjoj Meghan, jer poznato je kako vojvotkinja Kate Middleton nije prisustvovala tradicionalnom božićnom slavlju 2010. iako se mjesec dana prije toga zaručila za princa Williama.