UZRUJANA AMERIKANKA

Ovo je trebao biti najljepši Božić za Meghan Markle, ali nezgoda je sve pokvarila

24.12.2017 u 12:41

Bionic
Reading

Buduća vojvotkinja, zaručnica princa Harryja, Meghan Markle ove godine ima puno razloga za slavlje, no njezin najljepši Božić zasjenila je nezgoda. Naime, njezin četveronožni ljubimac bigl Guy, kojeg je iz svog bivšeg doma u Kanadi dovela sa sobom u Englesku, doživio je nezgodu u kojoj je slomio dvije noge zbog čega je lijepa glumica jako uzrujana

Lijepa crnka velika je ljubiteljica životinja, a donedavno je imala dva kućna ljubimca, bigla Guya i labradora Bogarta, koji su joj pravili društvo. Međutim prilikom preseljenja iz Toronta u Kensingtonsku palaču Meghan je sa sobom mogla povesti samo jednog psa. Budući da je Bogart prestar za put preko oceana, glumica je bila primorana ostaviti ga u Kanadi.

 'On je ostao sa svojim prijateljima, dok je moj manji prijatelj Guy ovdje u Londonu i mislim da mu je jako  dobro', rekla je kratko tijekom svog prvog intervjua Meghan, kojoj je rastanak od psa teško pao.

Oba psa udomila je iz skloništa, a često je naglašavala koliko joj oni znače što se vidi i na njezinom profilu na Instagramu koji je prepun njihovih fotografija.

Lijepa zaručnica princa Harryja svoje je ljubimce opasivala riječima 'moji momci' i 'moje ljubavi' i nerijetko je govorila da još znače sve na svijetu.

Cheating on bogart & guy with this little muffin 🙈 #adoptdontshop

Objavu dijeli Meghan Markle (@meghanmarkle)

Meghan Markle i princ Harry - zaručničke fotografije Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Ne čudi stoga što je, kako tvrde izvori bliski glumic',  jako uzrujana. Starijeg ljubimca morala se odreći, a mlađi je doživio tešku nezgodu i trenutačno se oporavlja u veterinarskoj klinici u Surreyju.

  • +14
Meghan Markle i princ Harry Izvor: Reuters / Autor: TOBY MELVILLE