BOŽIĆNI GOVOR

Kraljica Elizabeta poželjela dobrodošlicu Meghan Markle u kraljevsku obitelj

25.12.2017 u 21:20

Bionic
Reading

Britanska kraljica Elizabeta II iskoristila je svoj tradicionalni božićni govor kako bi i službeno izrazila dobrodošlicu zaručnici princa Harryja u kraljevsku obitelj

Nije to prvi put da je kraljica iskoristila svoj božićni govor kako bi poželjela dobrodošlicu novim članovima kraljevske obitelji.

Učinila je to i s vojvotkinjom od Cambridgea Kate Middleton koja se udala za njezinog unuka, princa Williama.

Jedina je razlika što je kraljica dobrodošlicu Kate izrazila nakon vjenčanja, spomenuvši u božićnoj poruci 'vjenčanja dvoje naše unučadi - princa Williama i gospođice Middleton i Zare Phillips s Mikeom Tindallom.

Kraljica je u ovogodišnjoj božićnoj poruci kazala kako se veseli što će 2018. godine moći poželjeti dobrodošlicu novim članovima obitelji.

Naravno da se pod tim podrazumijeva dolazak prinove vojvode i vojvotkinja od Cambridgea koja stiže u travnju, no osim fotografije njihovo dvoje djece, princa Georgea i princeze Charlotte, koje su zauzimale prvi plan na kraljičinom stolu, sa fotografije smještene na stoliću uz kamin smiješili su se princ Harry i Meghan, snimljeni u vrtu kensingtonske palače tijekom proslave svojih zaruka.

Autor: Youtube

Princ Harry i njegova zaručnica Meghan, čije je vjenčanje najavljeno za svibanj u dvorcu Windsor, provode svoj prvi Božić zajedno s Kraljevskom obitelji u Sandringhamu, gdje smo na jutarnjoj božićnoj misi imali prilika vidjeti i prvo zajedničko pojavljivanje Meghan Markle i Kate Middleton u javnosti.

I ovo uključivanje zaručnice princa Harryja u božićno okupljanje kraljevske obitelji mnogi su protumačili kao popuštanje strogih pravila po kojima se dosad uobičavalo nove članove obitelji pozivati tek nakon stupanja u brak.

  • +8
Meghan i Kate prvi put zajedno u javnosti Izvor: Reuters / Autor: REUTERS/Hannah McKay