23. kolovoza 2021. u 22:55 h na kanalu Fox

Posljednja sezona megauspješnog serijala „Živi mrtvaci“

18.08.2021 u 08:12

Bionic
Reading

“Svijet je naš. S pravom. Udružili smo se za njega. Svi mi.” – Rick Grimes

Preživjeli junaci suočili su se s demonima iz prošlosti i borili se s novim prijetnjama, a prijateljstva i ljubavne veze patili su kao kolateralne žrtve apokalipse. Alexandria je uništena, ostala je samo ljuštura od nekadašnjeg doma nakon pustošenja i razaranja koje su za sobom ostavili Šaptači. Svi koji žive u Alexandriji trude se ponovno izgraditi svoju utvrdu i nahraniti sve veći broj stanovnika, što uključuje preživjele nakon pada Kraljevstva i spaljivanja Hilltopa, zajedno s Maggie i njezinom novom skupinom preživjelih imena Wardens. Situacija je teška, a napetost sve više raste unutar razorenih zidova. Izopćeni i gladniji nego ikad duboko u sebi moraju pronaći volju i snagu da spase živote svoje djece, čak i pod cijenu vlastitih. U isto su vrijeme, Eugene, Ezekiel, Yumiko i Princessa još uvijek zatvorenici tajanstvenih vojnika koji su članovi veće i tajne skupine.

Ova posljednja, 11. sezona produkcijski je najzahtjevnija dosad, a sadržava čak 24 epizode koje će biti prikazane u tri dijela od po osam epizoda, pa ćemo zbog toga veliko finale serije morati pričekati do 2022. godine. Ljubitelji ove najdugovječnije postapokaliptične serije sigurno se već unaprijed vesele najavi njezina čak četiri nova spin-offa. Posljednja sezona serije Živi mrtvaci, baš kao i deset prije njih, obećava kaos i adrenalin koji su ih i učinili toliko popularnom i uspješnom.

Jedanaesta sezona kreće s emitiranjem 23. kolovoza 2021. u 22:55 h na kanalu Fox.

U glavnim ulogama: Norman Reedus, Melissa McBride, Lauren Cohan, Christian Serratos, Josh McDermitt, Seth Gilliam i mnogi drugi.