uzbudljive premijere i omiljeni sadržaj

FOX je postao STAR Channel

02.10.2023 u 18:37

Bionic
Reading

STAR Channel, STAR Life, STAR Crime i STAR Movies u Hrvatskoj donose uzbudljive premijere i omiljeni sadržaj

Početkom listopada pozdravljamo i sjajnu promjenu. STAR Channel, STAR Life, STAR Crime i STAR Movies sada su u Hrvatskoj i u domove gledatelja ulaze s upečatljivim novim vizualnim identitetom. Ljubitelji vrhunskog sadržaja mogu uživati ​​u satima gledanja svojih omiljenih serija i novim uzbudljivim premijerama.

Upravo tim povodom je u Hrvatskoj na 16. izdanju Weekend Media Festivala u Rovinju gostovao i David Silverman, konzultant, producent, animator i redatelj 'Simpsona', čija će se 33. sezona prikazivati od 5. listopada u jutarnjem terminu na STAR Channelu. U razgovoru s moderatorom Danijelom Bilićem, Silverman je publici otkrio kako nisu očekivali da će Simpsoni danas biti jedna od najpoznatijih serija na svijetu te je prikazao neke od najvažnijih isječaka koji su dočarali što se krije iza 'kulisa' Simpsona. Izdvojio je i jednog od najdražih likova, a to je klaun Krusty.

'Njegov nastup i pisanje koji su potpuno nepotrebno izvan okvira su nešto što mi je uvijek bilo najdraže animirati', objasnio je Silverman.

STAR Channel ostat će dom odvažne zabave s misijom da donese najbolje akcijske, dramske i humoristične serije iz vodećih studija. Gledatelji sada mogu pratiti priče koje poznaju i vole uz naslove kao što su 'Simpsoni', 'Castle', 'Kosti', ali i uživati ​​u premijerama poput hit humoristične serije 'Samo ubojstva u zgradi' sa Steveom Martinom, Martinom Shortom i Selenom Gomez u glavnim ulogama, akcijsko-avanturističkoj seriji, 'Istinite laži' i proceduralnoj drami 'Uzbuna: odjel nestalih osoba'. Pet uzastopnih nedjelja avantura superjunaka gledatelje čeka od listopada uz Marvel filmske večeri, STAR te filmove 'Čuvari galaksije', 'Doktor Strange', 'Osvetnici: Rat beskonačnosti' i mnoge druge.

STAR Life nastavit će nuditi zabavni sadržaj uz najnovije ljubavne, drame i dramske naslove. Uz promjenu izgleda, kanal će obožavateljima donijeti premijere serija kao što su 'Gaslit', s Juliom Roberts i Seanom Pennom u glavnim ulogama te 'Mali požari posvuda', s Kerry Washington i Reese Witherspoon u glavnim ulogama. Gledatelji će također imati priliku provesti sate s omiljenim likovima kao što su dame iz Wisteria Lanea, dobro poznate 'Kućanice', kao i uz predane medicinske stručnjake iz 'Uvoda u anatomiju'.

STAR Crime ostat će vjeran tradiciji intrigiranja ljubitelja krimi priča svojim programom ispunjenim kriminalističkim sadržajem. Uz rebrendiranje kanala, tu su i premijere serija 'Will Trent' i 'S one strane raja'.

I posljednje, ali svakako ne manje važno, STAR Movies donijet će uzbuđenje na velikom platnu u domove obožavatelja diljem Hrvatske jedinstvenom mješavinom blockbustera i klasičnih filmova.

Ove naslove i mnoge druge gledamo na kanalu STAR, STAR Life, STAR Crime i STAR Movies od listopada, na istim pozicijama u elektroničkom programskom vodiču (EPG) kanala.