OSTAVILA SVE BEZ RIJEČI

Posljednja fotografija Ane Gruice Uglešić užarila je društvene mreže; kada je pogledate sve će vam biti jasno

15.03.2022 u 17:04

Bionic
Reading

Objave splitske glumice Ane Gruice Uglešić malo koga ostavljaju ravnodušnim, stoga ne čudi da je isto bilo s jednom od posljednjih fotografija koje je postavila na Instagramu

Fokus je na fotografiji trebao vjerojatno biti na nakitu, kojeg je splitska glumica Ana Gruica Uglešić uistinu imala puno na sebi, no, sve je upravo zbog nje palo u drugi plan. A kako i ne bi kada je Ana, kako joj je jedna pratiteljica poručila, 'oživila JLo trenutak'.

Na fotografiji koju je objavila na svom službenom Instagram profilu, a gdje joj malo nedostaje da zaokruži brojku vjernih pratitelja na 50 tisuća, Ana Gruica Uglešić pozira u bijelim hlačama u koje je ugurala neobičnu bijelu majicu.

Upravo je gornji dio, zbog vrtoglavo dubokog dekoltea, ostavio sve bez riječi, a nekoliko je ogrlica, stavljenih oko vrata, savršeno kliznulo između grudi prema kraju dekoltea.

dobri komadi

Kakva elegancija, kakav chic: Ana Gruica Uglešić pokazala je stajling koji je teško nadmašiti

Pogledaj galeriju

Za potpun dojam tu je bio i bijeli šešir na glavi, kojim je postigla dozu tajnovitosti, a komplimenata ispod fotografije uistinu nije nedostajalo.

'Asti matere, koji JLo moment', 'Wow!!! Pre…', 'Samo s nakitom svrati u četvrtak!', 'Kakva slikaaa', samo su neki od komentara uz pregršt emotikona vatre.

Kakva slikaaa