objavila je na instagramu

Ana Gruica Uglešić pokazala da je napravila još jednu, posebnu tetovažu: 'Kad ti se sin potpiše zauvijek'

21.02.2022 u 10:38

Bionic
Reading

Poznato je kako je glumica i fitness trenerica obožavateljica oslokavanja tijela. Kako je svojevremeno izjavila kako 'na takav način ukrašavanja tijela gleda s posebnom simbolikom'. Ima ih preko deset, a proteklog vikenda se pratiteljima pohvalila da je nabacila novu

'Kad ti se sin potpiše, zauvijek...', opisala je Ana Gruica Uglešić fotografiju na kojoj se može vidjeti da je na jednoj podlaktici ispisala MA, a na drugoj RAT te kad se ruke spoje piše ime njezinog 6-godišnjeg dječaka Marata Ivana kojeg je dobila u vezi s bivšim partnerom, putopiscem Hrvojem Šalkovićem.

Još prošlog ljeta mnogi su se divili njezinom savršeno isklesanom tijelu kada je u kupaćem kostimu pokazala tetovažu koju ima na rebrima. Riječ je o dječaku koji u ruci drži balone. Tetovažama je 'zarazila' i svo supruga, cijenjenog psihijatra Borana Uglešića koji je ukrasio tijelo istom tetovažom kakvu ima i Ana - kemijskom formulom ljubavi.

Glumica i fitness trenerica pokazala je koji dan ranije kako njezin sin uživa s tatom Hrvojem u Dubaiju. Fotografiju je opisala sa: 'Imamo zakon tatu'. Naime, ona i putopisac su nakon raskida veze ostali u odličnim, prijateljskim odnosima.

  • +2
Ana Gruica Uglešić Izvor: Pixsell / Autor: Milan Sabic/PIXSELL