nitko joj ne zamjera

Pobrkala datume: Marijana Batinić zakasnila s čestitkom

23.04.2020 u 15:24

Bionic
Reading

Dane izolacije i trudnoće Marijana Batinić provodi u dobrom raspoloženju, a to definitivno svojim statusima prenosi i na vojsku fanova. Sada ih je opet nasmijala objavom u kojoj kaže da je u izolaciji, poput mnogih zaboravila koji je dan

'Pripremila sam fotku i prigodan tekstić za Dan planeta Zemlja i sad u jutarnjem skrolanju po Instagramu skužim da je bio jučer. Dobro je, još uvijek znam koji je mjesec', ponovo se Marijana Batinić našalila na svoj račun. Glumac Andrija Milošević joj je u svom duhovitom stilu poručio: 'Ja sam jednom sutra vidio da je jučer'. Njezina prijateljica Petra Mastelić (nekad Nižetić) ju je tješila da nije još zakasnila. 'Kod nas još traje', objasnila je.

Uvijek spremna na dobru zafrkanciju osvrnula se i na to kako su u danima izolacije mnogi znani i neznani pokazuju kako su vješti u kuhinji. 'U izolaciji smo svi postali mali, veliki ili wannabe majstori kuhinje', komentirala je u jednoj od svojih zadnjih objava.

View this post on Instagram

U izolaciji smo svi postali mali, veliki ili wannabe majstori kuhinje 👩🏻‍🍳🌶️ Hoćeš njoke, hoćeš ćufte, bakalar ili pizzu, kruh s bananom, kruh bez banane, poširana ili benedikt jaja... Tuče se meso, mlate se smjese za sirnice, vrte se kore... To se muti na sve strane, slatko, kiselo, ljuto, rađaju se neki novi chefovi! 🍽️ I sve se, naravno, stavlja na Instagram, nisam ni ja iznimka. 🙋🏻 . Moja Ekipa Gladnih Očiju danas se zaželjela laganije spize, po mogućnosti ribe, a kako mi do peškarije treba jedno pedesetak kilometara, e-propusnica, maska, rukavice, dezinfekcija, sjetila sam se dobrog starog zamrzivača i smrznutog lososa kojeg sam nedavno nabavila u seoskom dućanu. Nutritivnih vrijednosti mu ne manjka, lagan je ko pero (a to nam upravo treba nakon blagdanskog prejedanja), pa sam ga ukućanima danas za ručak servirala u umaku od kopra s graškom i pireom od batata. 🔥 . Ako i ti imaš ideju što brzinski kuhati ovih dana, a da su sastojci lako dobavljivi, postaj na svom Instagramu uz hashtag #domasamikuham, a najbolje kreacije bit će objavljene na Vegetinoj web stranici - https://domasamikuham.vegeta.hr/ . Ne sramite se, 😉 svi se volimo pohvaliti dobrim, a jednostavnim jelom, a ovo je odlična prilika da naučimo nešto jedni od drugih... Dobar nam tek! . #falatiživote #nisamjauteglirasla #marijanabatinic @podravka_hrvatska

A post shared by Marijana Batinic (@marijanabatinic) on

Podsjećamo, 39-godišnja Splićanka proživljava najsretnije dane. Ona i njezin suprug Matej Pašalić zagrebački marketinški stručnjak, krajem ljeta će ponovno postati roditelji. Marijana je nedavno otkriva i da ima konstantne mučnine koje ne jenjavaju nakon prvog tromjesečja te da joj ne pomažu ni narukvice protiv povraćanja, ni đumbir, ni eterična ulja.