UVIJEK JE ZA DOBRU ZAFRKANCIJU

Marijana Batinić zna se šaliti na vlastiti račun, pogledajte u čijem društvu pije kavu

20.04.2020 u 14:03

Bionic
Reading

RTL-ova voditeljica pokazala je na Instagramu nekoliko idiličnih fotografija sa sela u kojem je boravila sa suprugom Matejem Pašalićem i 5-godišnjom kćerkicom Enom nakon što su poslije potresa morali napustiti svoj zagrebački dom. Marijana Batinić opisala je koliko su je dirnuli domaćini kod kojih je svratila, a seoskom ozračju je sa zanimljivom 'ekipom' popila i svoj omiljeni napitak

Unatoč okolnostima koje i nisu idealne, popularna voditeljica se ne odriče vedrog duha. Marijana Batinić apsolutno itekako ima razlog za sreću i optimizam, budući je nedavno obznanila da u njezinu u obitelj stiže prinova. 'Alo, susjede, navratite na kavu! S kim vi pijete prvu jutarnju? Moja je uz drage prije iz kvarta!', našalila se Marijana Batinić pored fotografije na kojoj sjedi na kamenu, a u pozadini se vide - koze.

Ranije je Marijana opisala susret s ljudima koje je upoznala za vrijeme svog boravka na selu.

'Nevjerojatno je kako u ovim teškim i čudnim vremenima, uz ljubav onih najbližih, ispliva i iskrena, neglumljena i spontana dobrota potpunih neznanaca! Kad smo došli u ovo malo pitoreskno selo, mislili smo da u njemu nema žive duše... Izlazili smo samo pred kuću, a pored nje danima nitko nije prošao - točnije, propisanih 14 dana. A onda su domaćini pokazali svu svoju gostoljubivost i veliko, otvoreno srce. Gospodin koji nas uopće ne poznaje pred vratima nam je ostavio krumpire i maslinovo ulje, susjeda koju smo prvu upoznali donijela nam je domaću pancetu, jučer dok sam s Enom prolazila kroz selo, jedna gospođa joj je poklonila domaća (dezinficirana) jaja', u svom stilu je prepričala.

View this post on Instagram

Nevjerojatno je kako u ovim teškim i čudnim vremenima, uz ljubav onih najbližih, ispliva i iskrena, neglumljena i spontana dobrota potpunih neznanaca! 🙏 Kad smo došli u ovo malo pitoreskno selo, mislili smo da u njemu nema žive duše... Izlazili smo samo pred kuću, a pored nje danima nitko nije prošao - točnije, propisanih 14 dana! 😂 A onda su domaćini pokazali svu svoju gostoljubivost i veliko, otvoreno srce. Gospodin koji nas uopće ne poznaje pred vratima nam je ostavio krumpire i maslinovo ulje, susjeda koju smo prvu upoznali donijela nam je domaću pancetu, jučer dok sam s Enom prolazila kroz selo, jedna gospođa joj je poklonila domaća (dezinficirana😉) jaja... Još uvijek smišljam kako da im zahvalim, ali za početak ću ovu košaru ostaviti pred vratima ljubaznog neznanca s početka priče... 💞 Imam ja još vina, jer ne pijem ovih dana, a i muž se solidarizira (ili glumi, tko zna, potajno sigurno popije koji gutljaj), pa za sve one koji su do kraja pročitali moju današnju toplu ljudsku štoriju, imam i GIVEAWAY, točnije, cijeli paket Touch vina! 🍷 Čak šest sorti odličnih vina Touch možda je baš ono što ti treba u izolaciji (ne da sve popiješ sam, nego podijeliš s ukućanima!) 😉  Ostavi komentar, zaprati @touch.wine a ja ću odabrati sretnika kojem stiže poklon paket! #touchwine #dodirkojiosvaja #domajevinonajbolje . #nisamjauteglirasla #marijanabatinic #zivotudobakorone

A post shared by Marijana Batinic (@marijanabatinic) on

Simpatična Splićanka proputovala je više od 150.000 kilometara po Lijepoj Našoj, upoznala je svaki kutak Hrvatske i razne seoske običaje kroz deset sezona serijala 'Ljubav je na selu'.

'Divno je vidjeti hrabre mlade ljude koji ne čekaju da im sudbina odredi život i ne libe se kucati na vrata kako bi im se otvorila. Isto tako, za ljubav nikad nije kasno. Posebno me raduje kad čovjek u starijoj životnoj dobi krene u potragu za srodnom dušom', izjavila je ranije za tportal.