JEDNA JE MAMA

Ovakav izljev emocija od najstrožeg člana žirija Marka Cibocija nismo očekivali

29.04.2023 u 10:33

Bionic
Reading

Gledatelji plesnog showa Nove TV 'Ples sa zvijezdama' upravo Marka Cibocija smatraju najstrožim članom žirija, no on za sebe ne misli tako. Pokazao je to još jednom, pričajući o svojoj majci

Ovaj profesionalni plesač iza sebe ima više od 800 osvojenih medalja, plesni je pedagog i sudac, kao i koreograf, upravo je zbog tih svih referenci Marko Ciboci najstroži član žirija 'Ples sa zvijezdama'. Njegova kritika ponekad dosta teško pada i natjecateljima, no on sam za sebe kaže kako nije strog, već realan.

Na takvog Cibocija navikli su i televizijski gledatelji, stoga ih je još prošle godine iznenadio izljev emocija u objavi na Instagramu u kojoj je čestitao svojoj mami rođendan. Tada je uz njihove zajedničke fotografije napisao:

'Mogao bih napisati milijun stvari, ali reći ću samo ovo: Sretan rođendan mom zmaju i želim ti ih još puno!'

A upravo o svojoj majci raspričao se i za Dnevnik.hr, uoči skorašnjeg Majčinog dana, tada je na pitanje zašto ju je nazvao 'žena zmaj' rekao da je to zato što ona to i je, jer se tijekom života borila s raznim nedaćama i 'još uvijek je živa i zdrava, s dva sina i tri unuka'.

  • +5
Marko Ciboci Izvor: Pixsell / Autor: Sandra Simunovic/PIXSELL

'Tijekom života često se nismo slagali oko mnogo stvari i bili smo u mnogim nedaćama, no sve se to s godinama neutralizira jer smo zaključili da jabuka ne pada daleko od drveta i da su mlađe generacije puno 'gore', tvrdoglavije od prethodnih. Moja majka je jedan tvrdoglavi Zmaj s dobrim i mekim srcem', bio je iskren Ciboci koji je majci zahvalan i što ih je podigla s ljubavlju i odraicanjem.

Prisjećajući se djetinjstva, Ciboci kaže kako ga je jedna rečenica tijekom odrastanja najviše živcirala, a riječ je naravno o - 'Rekla sam ti!' No, on sam kaže da je uvijek bio i ostao svojeglav, osoba koja voli učiti na svojim greškama, jer ih, priznaje, tada najbolje shvati.