Bili su prijatelji

U nesreći na Pelješcu poginula Ruskinja Polina Golubeva, od nje se emotivno oprostio njezin plesni partner Marko Ciboci

20.03.2023 u 23:17

Bionic
Reading

Ruskinja je stradala u BMW-u koji je upao u more. Član žirija popularnog showa 'Ples sa zvijezdama' na Instagramu je objavio tužnu vijest, a Polina Golubeva bila mu je plesna partnerica

Plesačica je stradala u BMW-u koji je upao u more, piše Dalmatinski portal. Nesreća se dogodila u nedjelju u 22 sata i 35 minuta na trajektnom pristaništu na Pelješcu. Marko Ciboci podijelio je nekoliko fotografija s njom i posvetio joj emotivnu objavu na Instagramu.

'Prije nekoliko sati imali smo show 'Ples sa zvijezdama' na temu ljubavi. Sjedio sam na stolici i razmišljao kako je život lijep i da je život dar. Zahvalan sam za svaku osobu u svom životu, a jedna od njih bila si ti', piše na početku njegova oproštaja.

'Prije manje od 24 sata napustila si nas i ostavila veliku prazninu na našim srcima i našim životima. Imali smo zajedničku prošlost s usponima i padovima, koju ne bih mijenjao nizašto na ovom svijetu. Ti si bila i uvijek ćeš biti dobra i toplo ljudsko biće s najkreativnijom dušom koju možemo zamisliti. Iako smo mi dobili veliku prazninu u životima, znam da je nebo dobilo još jednog anđela koji će paziti na nas i da ćeš i odande govoriti: 'Marko, začepi.' Znam da nas nisi ostavila, da si uvijek tu s nama i da ćeš uvijek biti moja krasivaja djevuška... Uvijek tvoj plesni partner, zauvijek', poručio je.

Polina je u rođena zabačenom dijelu Ruske Federacije, u gradu Vorkuti u Republici Komi, sjeverno od arktičkog (polarnog) kruga u bazenu ugljenokopa. Pravni fakultet završila je u Moskvi, a prije toga se afirmirala i kao plesačica. Nastupala je s amaterskom plesnom trupom 'Show Ballet Argo' diljem svoje rodne zemlje, zarađujući za džeparac. U Hrvatsku se doselila nakon što se zaljubila u nju na ljetovanju 2001. godine. Željela je raditi kao pravnica, no to joj nije pošlo za rukom pa se posvetila plesu, a radila je kao instruktorica i trenerica u teretani te u plesnim školama...

'Voljela sam plesati i bila sam marljiva, željna dokazivanja, pa sam se ubrzo aktivirala u plesnim klubovima u Zagrebu i upisala Fitnes učilište. Tako sam postala instruktorica fitnesa i joge te trenerica plesa, svih društvenih plesova. Malo-pomalo moj je hobi postajao profesija; išla sam na natjecanja diljem Hrvatske i Europe kao plesačica latinoameričkih plesova, a kad sam s partnerom Markom Cibocijem i formalno stekla profesionalni status, dobila sam državljanstvo Republike Hrvatske! Joj, kako sam bila ponosna na taj trenutak, i još uvijek sam', ispričala je prije tri godine za Slobodnu Dalmaciju.