PLES SA ZVIJEZDAMA

Najstroži član žirija Marko Ciboci pozirao u donjem rublju i otkrio tetovaže

03.04.2023 u 09:08

Bionic
Reading

Markantni 41-godišnji Zagrepčanin, sudac iz popularnog showa na Novoj TV iznenadio je svoje sljedbenike na Instagramu fotografijom u donjem rublju

Holivudski glumci i pjevači nisu imuni na tetoviranje, ali niti naša poznata lica s estrade ne kaskaju za njima. Vodeći u tetovažama zasigurno su naši nogometni reprezentativci, a oslikavanje tijela voli i Marko Ciboci, plesni pedagog koji slovi kao najstroži član žirija showa Ples sa zvijezdama.

Plesač u mirovini privlači pažnju na Instagramu fotografijama svog isklesanog tijela, a ovog puta je iznanedio pozirajući sjedući na crvenom stolcu u crnom donjem rublju. Gornji dio tijela je pokrio plavim sakoom, a svima upada u oči njegova noga prekrivena tetovažama. Mnogi su se iznenadili jer nisu znali da Ciboci po sebi ima toliko crteža (do sad su bile vidljiv one koje ima na rukama).

Mnogi su pratitelji komentirali njegov dobar izgled i divili se tetovažama. Ciboci je ranije u svojim objavama pokazao da voli planinariti, a svojedobno je otkrio da je nekada bio nogometni vratar. U plesnim krugovima već dobro poznat i osvojio je brojne nagrade, ali tek se u showu 'Ples sa zvijezdama' predstavio široj publici.

  • +5
Marko Ciboci Izvor: Pixsell / Autor: Sandra Simunovic/PIXSELL

'Moja plesna priča počela je kad sam sa sedam godina krenuo u školu za ritmiku i balet samo zato što mi se sviđala crnokosa susjeda koja je također tada kretala u tu školu te sam želio biti uz nju. (smijeh) Kasnije se to nastavilo drugim plesnim stilovima, no susjeda je prestala plesati, a ja sam, evo, nastavio', ispričao je ranije za tportal.