'ples sa zvijezdama'

Franka Batelić izazvala Cibocija na okladu, no stvari nisu prošle baš očekivano

09.04.2023 u 20:41

Bionic
Reading

Kako bi malo uzburkala ocjenjivanje i unijela nemir u show, Franka Batelić odlučila je izazvati kolegu lijevo od sebe na izazov 'tucanja jajima'. Iako su oboje u izazov unijeli svoj natjecateljski duh, nije prošlo prema planiranom

Šesta epizoda Plesa sa zvijezdama započela je okladom Franke Batelić s najstrožim članom žirija - Markom Cibocijem. Nakon otplesane rumbe Darije Ciboci i njezinog simpatičnog partnera Ivana, Franka je odlučila uzeti stvar u svoje ruke, izazvati Cibocija, ali stvar nije baš završila kako su se Marko ili Franka nadali.

U duhu praznika Franka je u studio odlučila dovesti popularnu tradiciju 'tucanja jajima' i staviti pred kolegu iz žirija velik izazov: ukoliko ona pobijedi, on večeras ne smije kandidate ocijeniti ocjenom manjom od 5, no, ukoliko Ciboci pobijedi, Franka ne smije davati ocjene više od 7.

Ipak, 'tucanje' nije prošlo prema očekivanom...

Oboma su jaja ispala iz ruku te su se razbila pa je cijela oklada poništena. Svi članovi žirija večeras će davati ocjene po vlastitom mišljenju i sudu, no večeras će se 'strašnoj četvorki' pridružiti i peti član - publika!

  • +59
Ples sa zvijezdama, 5. emisija Izvor: Promo fotografije / Autor: Nova TV